תכנונים השבוע...? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה בננות??
    אני השבוע בתכנוני יום הולדת להודיה שיחול בעוד שבועיים, קניות ארגונים וכאלה..
    ביום רביעי בבוקר אני מגיעה לגן שלה להעביר פעילות, נכין רעשנים מגביעי מעדנים יחד.
    מקווה שיעבור בטוב!
7 תגובות
עמוד 1
  • את כבר בשבוע 30 ???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אני בשוק ,הזמן עףףף
  • יום שני - קלינאית תקשורת ליונתן + חוג לאיתמר
    יום שלישי - חוג ליונתן
    בין לבין - שגרה, עבודה (וגם קצת חברים
  • פיתוש את צובעת לבד???
  • הרוב בעלי צבע..
    אני צבעתי את המטבח וכאבו לי הידיים אח"כ..
  • השבוע אני רוצה לעשות דברים כמו שצריך ולא להתמרח כדרכי בקודש.
  • וואו- איזו התרגשות עמית.. מרגיש כאילו את כבר רואה את הנולד/ת.. תרתי משמע.
    אצלנו יש שבוע עמוס משהו:
    היום חוג התעמלות לבנים, מחר חברים, שלישי- כדורגל, רביעי- שוב חברים, חמישי- שוב כדורגל ושישי- יומולדת כדורגל לבכור שלי

מישהו אמר כדורגל- מישהו?

חוץ מזה- עבודה והרבה ממנה. היום היתה לי פגישה חשובה שהצליחה וטוב שכך
    עכשיו אני חייבת לסיים לעבוד על משהו אחר אחרת לא אספיק להכין את החומר לפגישה נוספת שיש לי ביום שלישי.

רביעי- לימודים כרגיל. אני מדברת מול כל הקבוצה על 2 ספרים שקראתי, בעל פה לשמחתי אבל תורי ראשונה. אני טובה בדר"כ בדברים האלו אז נקווה שיעבור בשלום.

חמישי בערב-שישי בוקר- הכנות ליומולדת 7 בשישי בצהרים.

בנוסף לבעלי ולי יש פגישה חשובה ביום שלישי בבוקר, ואני זקוקה לכל האצבעות שלכן בעניין הזה, גם ברגליים.

וגם כל מיני ענייני העברות וכספים מלחיצים השבוע.. יצא עמוס.

שבוע טוב לכולכן
  • כל מיני צרות נפלו עליי.....

בגלל זה אני כמעט ולא פה

אוהבת אתכן
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה