ילד עם השפעה רעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חבר של נדב מהגן ...
    שיסלח לי אלוהים מתחילת השנה ששמעתי את שמו ואת הסיפורים עליו לא חשבתי דברים טובים עליו ...
    הקטע שהבן שלי נהיה חבר טוב שלו והוא ממששש השפעה רעה ! מתנהג ומדבר לא יפה בכלל . גם לבן שלי ובאופן כללי אל העולם .
    הזמנתי אותו הביתה כדי לוודא וגיליתי שהוא הרבה יותר גרוע ממה שחשבתי
8 תגובות
עמוד 1
  • אני במצבך הייתי גורמת לילד שלי להתקרב לחברים אחרים (רגועים יותר) תתקשרי לאימהות ותנסי להפגיש אותו עם אחרים

• אני מעד מה שיפית הציעה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."

• פייס: ortal_hori

• להתרחק להתרחק להתרחק........
    תדברי עם הגננת תשאלי אותה איך הם בגן ותבקשי ממנה להרחיק....אל תגידי על הילד דברים רעים..היא כבר יודעת לבד...
  • אני הייתי בודקת למה נדב מתחבר דווקא אליו לפני שהייתי מתערבת באופן פעיל.
    יש הבדל בין לא להזמין, לבין לדבר על הפסקת הקשר.
    מה שחשוב זה לא איך הילד עצמו. אלא איך נדב מרגיש כשהוא איתו
    אולי נדב ילד קצת רגיש וטוב כזה, ומשהו בילד הזה משחרר אותו?
    אולי הילד הזה מצחיק את נדב דווקא בגלל שהוא שובר את החוקים?
    כמה חברים טובים אחרים יש לנדב? גם זה שיקול..
    בקיצור, הייתי מאד מאד נזהרת לא לסרס את נדב על הבחירה שלו בחבר לפני שהייתי יוזמת ניתוק עם החבר.
    אם היית אומרת "אני לא אוהבת את החבר הזה כי הוא פוגע בנדב, מעליב אותו, מתעלם ממנו" הייתי אומרת לך- נתקי. ברור, הקשר פוגע בו.
    אבל זה לא מה שאת אומרת. את אומרת שזה מלמד את נדב דברים שלך הם לא נוחים. אבל אולי לנדב זה מאד בריא ללמוד לפעמים להתחצף, לפעמים לקלל, לא להיות תמיד ילד טוב כזה.
    סורי על החפירה, אבל בקיצור- זה מורכב .. לא הייתי פוסלת על הסף. הייתי חושבת מה הילד שלי מרוויח ומה הילד שלי מפסיד מקשר כזה. האמא של הילד לא מעניינת לצורך העניין
  • זה לא כזה פשוט להרחיק ילד שנמצא איתו בגן..
    תראי, היה לנו משהו דומה. הייתה לאמילי חברה שממש לא מצאה חן בעיניי..
    בהתחלה ממש הייתי בהלם ולא ידעתי איך להתמודד. בסוף הגעתי למסקנה שזה סוג של לקח לחיים עבור אמילי (וגם בשביל הילדה הזו..) להתמודד עם ילד שהוא לא 'קל'.
    אצלי בבית יש חוקים וכשהיא הייתה כאן ציפיתי ממנה לעמוד בהם ולדעתי זה התקיים בצורה סבירה. בגן כמובן שיש גננת לגשר..
    השנה למזלי הילדה עברה לבית ספר אחר, אבל לפני כמה שבועות אמא שלה התקשרה אליי ליזום מפגש באחד החופשים (האמא תמיד הייתה יוזמת), ולא ראינו אותה הרבה זמן והיא גם רצתה לראות את אדם...זו הפעם האחרונה שהבנות שלי יהיו שם או הילדה הזו תבוא אלינו!!!!!!!!!!!!!!!!
    בזמן שהייתי שם איתם (נגיד בערך שעתיים וחצי) היה יום נעים אז הן יצאו לגינה לשחק בזמן שאני האכלתי את אדם והאמא השניה הייתה איתי. פתאום החברה נכנסת, אחרי שתי דקות אני שומעת דפיקות בדלת, הבנות שלי בוכות וצועקות!!!!!!!!!!

• ת'אמת שיניתי גישה ...
    אשטנגה - בדיוק מה שאמרת ...
    כנראה שהוא ההפך מנדב ולכן הוא מתלהב ממנו
    ואחרי שהגעתי למסקנה שהילד צריך ללמוד לבד על בשרו ואני יכולה רק לכוון מהצד ולתת לו להבין איך חבר טוב אמור להתנהג ..
    חשפתי אותו לחברים אחרים כבר מתחילת השנה . ילדים שהבנתי שהם חיוביים שהם גם חברים שלו ... ונראה לי שהוא הגיע למסקנה לבד שהחבר מנצל אותו אבל .... הילד ה"טוב" שלי הבין שיש דברים שגם הוא רוצה ל"נצל" אותו (הזיבלונים )
  • כל הכבוד לך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה