הצילו! מבצעי סוף עונה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה מכה! אני לא מתאפקת ונכנסת לחנויות רק כדי להציץ ויוצאת מהחנות עם בגד שאין לי צורך ממשי בו, אבל המחיר שלו צרח ״תקני אותי״. זה אירוני שבסוף עונה אני מבזבזת הכי הרבה כסף על סוודרים ומעילים שאני בכלל לא צריכה.
9 תגובות
עמוד 1
  • אני כמוך...
    קני בלי מצפון כל עוד ישמש אותך לשנה הבאה...

רוב הבגדים שאני קונה לעצמי, לילדיי ולחצי הם בעיקר לנשמה
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• חחחחחחחחחחחחחחחח ממש ממממש מממש ככה
    אני קונה לנשמה :)
    ואחרי שאני קונה אני עם מצב רוח טוב....לא אפכת לי אפילו מה הולך בבנק העיקר שאני משךה את עצמי שהכול טוב........
    ובכלליות אני חושבת שזה ממש שווה לקנות בסוף עונה:)
  • גם אותי זה מפתה (מאוד !!)
    אבל בנתיים אני ילדה טובה.. אבל איך שבא לי להתפרע
  • מסתבר שכולנו אותו הדבר
  • אני מתה לנצל את מבצעי סוף העונה, אבל בכל פעם שאני מתכננת לא יוצא לי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • אתמול מצאתי פתרון מקורי - החלטתי שבגלל שהחודש יש לי יומולדת, אז אני בעצם קונה את המתנות שבעלי נותן לי
  • לי אין.
    לא רואה במגן דוד סמל לבת ישראל יהודיה.....
  • לא קשור לזה שאת בת. סתם גאוות לאום. דוקא בגלל שיש כאלו שניסו להפוך את זה לסמל קלון, בתכשיט זה מסמל סוג של תקומה.
  • ספרי לאשראי שלי על זה
    כמה שניסיתי לחסוך לאחרונה, החנויות האלו נועדו להוצאה של הרגע האחרון
    לא קנית כל החורף? תשלימי חסרים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה