שאלות בנושא גמילה מחיתולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    באיזה גיל התחלתם את התהליך?
    כמה זמן לקח?
    השתמשתם בסיר או בישבנון?

הבן שלי בן שנתיים וארבעה חודשים. התחלנו לפני שבועיים. בעיקר כי הוא ביקש (הוא רוצה להיות גדול )
    אבל הוא עדיין לא אומר לפני שהוא צריך ללכת. כל הזמן צריך לשאול אותו ולבקש ממנו.
    אתמול בגן הוא לא הצליח לעשות בשירותים
    והיום ביקש לשים חיתול לגן ״אמא היום אני רוצה חביות קטן בסדר?״
    אךךךך לאכול אותו!
    הנסיגה נורמאלית?
    יש למשהי עצות?
5 תגובות
עמוד 1
  • צריך להיות עקבי.

אם מתחילים - אז לא חוזרים אחורה.

אני התחלתי עם הראשונה בגיל שנתיים וחצי - וזה היה ממש קשה....למדתי על הצד הקשה שכשמוכנים - אז מוכנים. חיכיתי שהשנייה תבקש לבד - בגיל שלוש היא ביקשה - ונגמלה באותו יום. בלי פספוס אחד
    פייס: ortal_hori

• אה ועוד משהו - אני הריאיתי להן מלא את הסרטים של הגמילה: חיתולי, בלי חיתולים, האסלה הקסומה. זה ממש מדרבן אותם! תמיד כשהן היו רואות הן היו נזכרות שיש להן פיפי

• גם אני רוצה לגמול את נהוראי בקרוב...
    אבל אני מחכה לאביב שיהיה קצת יותר נעים
    בינתיים ממש קר ואין לי סטוקים של פוטרים שילכלך
    צריך להיות ערוכים להכל.

מקווה שילך לנו חלק יחסית

• כן הכביסות זה סיוטטטטטט
    התחלנו כי הוא רצה (הוא כל הזמן אומר שהוא כבר גדול :). אבל אני ממש לא בטוחה שכדאי להמשיך
    כבר שבועיים והוא לא אומר שהוא צריך ללכת... זה סביר?
    ואני כל הזמן מרגישה שאני מציקה לו ״אתה צריך לשירותים?״ ,״אתה זוכר שאתה בלי חיתול?״
    להמשיך או להפסיק??
  • כי בגיל הזה - מנגנון ההתאפקות אינו מפותח מספיק. עד גיל 3 (שאלתי רופא פעם)

כל אמא והסבלנות שלה....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה