מתחילים ביום ראשון ivf - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    ביום ראשון נתחיל ivf באלישע עם פרופ׳ שחר קול. אני מתחילה מזריקות פרגובריס ומשם נמשיך הלאה לעוד שלל זריקות של דקפפטיל, צטרוטיד וכמובן לקינוח אביטרול.
    אני בת 29 , הוא קצת יותר, אני בריאה לחלוטין, מחזור סדיר, ביוץ סדיר. לו יש ספרית זרע מאוד נמוכה עם מורפולוגיה נמוכה עוד יותר (ספירה 400אלף ו 6 %) כמובן שמדובר ב איקסי בלבד (icsi).
    השאלה העיקרית כרגע היא מה לעשות כדי לעשות את זה כמה שיותר נכון? מה לעשות כדי שזה יצליח?
    מה צריך לאכול? מה אסור לאכול?
    מה מותר לעשות? מה אסור לעשות?
    איך משפרים סיכויי הצלחה?
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    אחד הגורמים שהוכחו כמורידים משמעותית סיכויי הצלחה ב IVF הוא עישון.
    לכן אם את או בן זוגך מעשנים מומלץ בהחלט להפסיק על מנת לשפר סיכויי הצלחה.
    פרט לכך אין ממש אסור או מותר.
    חשוב מאוד לשים לב היטב להנחיות שאת מקבלת מהרופא שלך ולבצע אותן באופן מדוייק, לא להתבייש לשאול שוב אם משהו לא ברור.
    בעיקר חשוב להמשיך כרגיל בחיי היומיום ולחשוב חיובי !!!

בהצלחה רבה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה