שבוע 7+4 ללא עובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אני בהיריון ראשון ומסתבר שהוא לא תקין, לקחתי גלולות במשך 3 שנים ומס' ימים אחרי שהפסקתי אותם קיבלתי מחזור שלמעשה היה הוסת האחרונה שלי בתאריך 10.12.13.
    מאז אני בשבוע 7+4 עם שק הריון ללא תוכן, כלומר ללא עובר.
    הלכתי לרופא שלי והוא אמר לי שההריון שלי לא תקין והפנה אותי להפלה עוד באותו היום. בבית חולים עשו לי בדיקת בטא שהראתה שהבטא הוא 6000, והרופאה בבית החולים עשתה לי א"ס ואמרה לי לא לבצע הפלה בנתיים ושעדיין עוד סיכוי לראות עובר מכיוון שלקחתי גלולות היא לא יודעת בדיוק איך המחזור לי היה לפני הגלולות, אז יכול להיות שההריון שלי צעיר מכפי שאני חושבת, היא הפנתה אותי לא"ס נוסף בעוד שבוע ובדיקת בטא.
    יש לציין שבא"ס האחרון הראו שהשק הריון גדל מאז והבטא עלה, הוא היה
    לפני 10 ימים על 25 ומאז הוא על 6000.
    רציתי לדעת האם ישנה אפשרות כזאת לראות עוד עובר? אני כבר אובדת עצות, וממש במתח..
1 תגובות
עמוד 1
  • תמתיני קראתי סיפור מדהים של מישהיא שאמרו לה את אותו הדבר בסופו של דבר היא המתינה היתה בעיה בשבוע ההריון שלא היה נכון ובסופו של דבר היה לה הריון תקין
    מאחלת לך בהצלחה אל תמהרי לעשות הפלה תמתיני עוד קצת
    כי בסופו של דבר רופאים הם בני אדם וגם הם עושים טעויות
    שתהיה לך שבת שלום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה