פטריה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב ד"ר,

אני בשבוע 27 להריוני הראשון ומתחילת ההריון אני סובלת מגרד בלתי נסבל בוגינה.
    הרופא כל הזמן חזר ואמר שזה מאוד טיבעי להריון ונתן לי משחה למריחה חיצונית "דרמוקומבין".
    לפני כשבוע זה חצה גבולות והוגינה ממש התנפחה והייתה אדומה אז ביקשתי שיבדקו אותי.

מאחר ואני במעקב הריון בסיכון (בשל קרישיות יתר) נבדקתי אצל הרופא שם והוא אמר שאכן מדובר בפטריה ואמר לי לקנות נרות "אגיסטן" ללא מרשם רופא ושזה הסוג נרות היחיד שאני יכולה להשתמש בו בשל ההריון.
    באותו היום היה לי תור לרופא נשים שלי והוא בדק אותי בשנית ונתן לי סוג של נרות שנקראות "גינו-דקטרין 3" וטען ושזה בסדר גמור לשימוש בהריון.

חלף שבוע ולא השתמשתי באף אחד מסוגי הנרות מהחשש שרופא אחד אומר ככה והשני ככה.

האם השימוש בנרות מהסוג "גינו-דקטרין 3" מותרות לשימוש בהריון? מה גם שנרות "אגיסטן" אף פעם לא השפיעו עלי עוד טרם ההריון.

לתשובתך אודה,
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

2 הסוגים מותרים לשימוש בהריון

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה