אני מבינה מאוד למצבך, גם אני עברתי הפלה נדחית עובר שלא התפתח משבוע 7 כשאני הייתי בשבוע 10 . גם אצלינו זה הריון ראשון, וזה כל כך עצוב, כי גם אם ידענו שהפלה יכולה לקרות, ואפילו שפעמים רבות גם טוב שקורת (אם מדובר בבעיה כרומוזומלית), ועדיין כשזה קרה זאת היתה סתירת לחי כואבת וטראומתית במיוחד. יהיה לי קשה מאוד לשכוח את הרופאה כשהיא חזרה ואמרה- "מצטערת, אין דופק".
נתנו לי שתי מנות של ציטוטק שלא עזרו ובמשך חודשיים קשים היו לי דימומים ושאריות, עד שלבסוף הוחלט כי אין ברירה ועשו לי היסטרוסקופיה.
אני זוכרת אחרי המנה הראשונה של הציטוטק, כשעוד קיוותי שזה יסתיים שם, הבטתי בבעלי ואמרתי לו שאנחנו כבר לא תמימים כמו שהיינו. כבר להכנס להריון יהיה מלווה בחששות רבים.
למרות כל התחושות הכבדות והצער הרב שמלווים אותי כבר חודשיים וחצי, אני יכולה לנחם אותך ולחזק את ידך, מסתבר שהפלה היא תופעה מאוד נפוצה, כך שמועדון החברות גדול מאוד, ואם תשתפי מעט (ובזהירות), סביבה קרובה, פתאום תגלי הרבה מקרים, אפילו מי שלא ציפית, יתכן שתגלי הרבה נשים ששמרו את סודן בבטן (תרתי משמע:)). אל תכעסי על מחותנייך, כפי שרשמת, כנראה הם עשו זאת מהתרגשות. אולי בהריון הבא תמתינו לאחרי סקירת מערכות לשתף את ההורים (זה מה שאני ובעלי החלטנו).
בשלב זה מוטב שתתמקדי בלהתעודד (יש בפורום הזה גם סיפורים מעודדים), ולהחלים.
מאחלת לך כניסה מהירה להריון בריא ותקין שיסתיים בלידת תינוק בריא!