היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי אני בשבוע 11+6.. בכל פעם שאני אוכלת אני מרגישה אחרי 2-3 ביסים שהבטן שלי מתמלאת ומתפוצצת מאוכל וישר לאחר מכן תחושה של כאבי בטן נוראיים .. יש לציין שסבלתי בשבועות האחרונים מעצירות אך עכשיו הנושא התאזן ואני נכנסת לשירותים פעם ביום . בנוסף אני משתדלת לא להשתגע עם פחמימות ואוכל שקשור איכשהו לעצירות ... מה אני יעשה עם הכאבי בטן ?? הם יוצרים לי פחד לפני האכילה ... עזרה / עצה בבקשה ..!
3 תגובות
עמוד 1
היי ליהוש123, עצירות זה מצב נפוץ במהלך ההריון שיכול להוביל גם לכאבי בטן. כיון שכתבת שהעצירות הסתדרה אך כאבי הבטן עדיין ממשיכים אני חושבת שתפני לרופא המטפל שלך לבירור. אני לא חושבת שהכיון הוא תזונתי.
תרגישי טוב איילת
איילת גוטרמן דיאטנית קלינית
היי למה שלא תפנקי את עצמך עם משהו טעים אני ראיתי מתכון לעוגת שוקולד במאקו והכנתי לאישתי והיא ליקקה את האצבעות, ואגב זה ממש לא מפוצץ, תאכלי את זה עם הקפה של הבוקר
אולי זה כאבי גזים... תעקבי אחרי מה שאכלת באותו היום כדי שתוכלי להשוות...