אמהות לבני שש שבע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה: הבן הבכור שלי ילד מאד רגיש שחווה רגשות בצורה מאד עוצמתית. כשאנחנו במפגש חברתי שגורם לו למבוכה כמו ביקור חברים שנולד להם בן בבית חולים או מפגש עם המחנכת הוא קצת מאבד את הצפון ונשכב על הרצפה ומיד קם. יכול לעשות פרצופים מצחיקים וכאלה זה קצת מביך אותי כי מה שחמוד בגיל שנתיים כבר פחות מתאים בגיל אוטוטו שבע. מצד שני הוא לא בדיוק שולט בזה וכשפעם ניסיתי לומר לו בארבע עיניים שזה לא מתאים ושכדאי לנסות להתגבר על הרגשות הוא נעלב עד עמקי נשמתו.
    קורה לכן? מה הייתן עושות? בנתיים החלטתי לעזוב אותו בשקט אבל אני מתפדחת קצת מזה...
13 תגובות
עמוד 1
  • בני בן 7 וחצי כמעט כבר . ביישן מאוד . אבל בשנה אחרונה מסברים לו מראש מה בהולך להיות , מבקשים לא להתבייש ולדבר עם אנשים ששאלם שאילות ובאמת אין בעיה .
    מאוד פחדתי מבית ספר וביישנות שלו , אבל בגלל שהוא גדול בשנה בבית ספר הכל פיקס כולל השתתפות בכל מיני הצגות וארועים כולל דיבור ומשחק מול קהל רב .
    http://www.holdthatpic.com/
  • לחזק לו את הביטחון העצמי, יש כל מיני שיטות.

לא להעיר על זה.

יש גם טיפול רגשי
    פייס: ortal_hori

• אני קוראת לזה מכת בכורים

• לא כל כך הבנתי למה אתן חושבות שרגישות וחוסר ביטחון עצמי זה אותו הדבר... הוא פשוט נורא מתרגש ואז עושה שטויות. בסיטואציה מוכרת הוא מאד פתוח. יהיה הראשון להצביע ולדבר מול כיתה, משחק כדורגל גם בחוג גם בהפסקות אבל מה לעשות- רגיש. אני מסכימה שגם אני מכירה הרבה בכורים רגישים.
  • היה לנו משהו דומה (אמילי גם מ-א-ו-ד רגישה) שנה שעברה, נטלי הייתה נכנסת לכיתה של אמילי או שלה ומדווחת למורות 'תראי מה אני לובשת' ובאמת זה היה חמוד מאוד

• נוגית אין כמוך
    את צודקת בכל מילה- הפנמתי
    מי כתב את הספר?
  • דר' איילין ארון
    אמא שלי קנתה לי את הספר הזה לפני כמה שנים.
    איך הולך עם הקטנצ'יק? התגעגענו

• אז כדי למנוע את אי ודעות אנו פשוט לימדנו אותו פחות או יותר לתכנן למה יהיה, ככה הרבה יותר קל לו להתמודד כי הוא כאילו יודע מראש ומכן נפשית .
  • מסכימה איתך אלינה- זה רעיון ממש טוב. אנסה ליישם.
    פשוט השבוע זה שוב קרה והבנתי שטעיתי שאז דיברתי איתו על זה שזה קורה כי הוא סתם מתבאס. אני באמת צריכה יותר לתמלל את זה ולספר לו את מי הולכים לפגוש וכך וכך.. זה נכון
    הקטנצ'יק מקסים!! יש לי עדיין בעיות הנקה- שאלוהים יעזור לי, עכשיו סדק שוב בצד ימין- רק שואבת משם, הוא לא מוכן לקבל פטמת סיליקון, ובצד שמאל יש לי שלפוחית- שמייח. מצד שני- היום הוא התהפך לראשונה!! היפוך אמיתי- מהגב לבטן, חזר על זה 5 פעמים, עוד לא מלאו לו 4 חודשים- התפוצצתי מגאווה בקטנטן
  • במקרה שלנו הדרך להתמודד עם ביישנות הזאת זה ממש לספר מה הולך להיות , מתי , להזכיר לו במי מדובר וכו , לעשות לו אסוציאציות וכו. ככה גם מצבי לחץ . שבוע הבא אני הולכת ללדת את השני והוא יודע את הלו"ז ומה הולך להיות בגדול כדי למנוע לחץ מיותר .
  • איזה בובון הקטנטן!!! זריז!!! בקשר להנקה - יש לך לנסינו???? אם לא עכשיו תקני. משחה מעולה.

בקשר לנושא הנידון - אני חושבת שלהכין מראש זה רעיון מצוין. שחר לא כ"כ כזה עם כל כמה שהוא רגיש. הכנה תמיד עושה טוב. גם לנו כמבוגרים...

• אצלנו זה גם ״מכת בכורים״
    גם שלי רגיש ,ביישן וחסר ביטחון.
    הוא פשוט בדכ שותק ... עד שעובר לו ואז הוא לא סותם את הפה
  • איזה חמוד!!!
    הייתי מתה לראות תמונה של השלישיה שלך!
    אצלי אדם התהפך פעמים בודדות, מסכן הוא כל הזמן עם שני שכבות ורואים שהוא בקושי זז בגלל זה..
    לא נורא..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה