מה עושים????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כתבתי בפורום תמיכה .. כותבת גם פה

מתחיל להיות לי קושי בהנקה
    עד עכשיו הכול היה בסדר אבל דברים מתחילים להשתבש ואני ממש רוצה להמשיך להניק !

אז דבר ראשון לאופיר שלי יש פיטרייה הרופא נתן לו משחה לטיפול ככול הנראה גם אני נידבקתי כי אני סובלת מכאבים נוראים בזמן הנקה וגם אחרי...
    מה שאומר שאני לא מסוגלת להניק אותו .. ולכן אני שואבת אבל בשאיבה יוצא לי כמויות קטנות בקושי מספיק לו לארוחה אחת וזהו נגמר החלב
    שזה ממש מוזר כי החזה שלי ניראה מלא בחלב גדול ומנופח אבל ששואבים ממנו יוצא כמות של 50-60 ולא יותר משניהם יחד
    חייבת עזרה מה עושים?

דבר נוסף איזה טיפול צריך לקחת נגד פיטרייה ..? ( עבורי)
    חשבתי שאפשר להשתמש במשחה שהביאו לאופיר אבל הבנתי שזה לתינוקות ולי זה לא יעזור..
2 תגובות
עמוד 1
  • אהובתי כתבתי לך קודם בתמיכה, ראית?

• כן שירוש ראיתי תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה