נוזל ברחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, לפני 3 שנים ילדתי בניתוח קיסרי.
    ב29/12 היתה הווסת האחרונה ולפי בדיקת ביוץ חיובית נקלטתי ב14-15 לינואר. יש לי כאבי בטן בחמישה ימים האחרונים. כאילו הבטן מלאה, כמו לחץ כזה. לפעמים כאבים בבטן התחתונה ולפעמים בצדדים ולפעמים בבטן העליונה. היום הייתי אצל הרופא נשים ובבדיקת אולטרסאונד הוא אמר שהוא רואה נוזל ברחם. שלח אותי לבדיקת דם שיצאה 43 בטא. אני אמורה לעשות ביום שלישי עוד ימיים עוד אחת. ספירת דם תקינה. הכאבים בבטן הם נסבלים , הרופא אמר שיכול להיות שזה הריון מחוץ לרחם. מה הסיכוי שזה נכון? האם בגלל שההיריון כל כך צעיר יכול להיות שהכל בסדר והנוזל הוא טבעי? הוא אמר שאם הכאבים מתגברים ללכת למיון ואם לא לחזור אליו עוד שבועיים וחצי. קשה לי להמתין עד אז.. מה דעתך? תודה רבה רבה!
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

דעתי היא שכדאי לעשות מה שהרופא שלך אמר. איני יכול לאבחן אותך או לדעת מהו מקור הכאבים ללא בדיקה, ייתכן שאלו כאבים רגילים של תחילת הריון וייתכן שהם מצביעים על הריון לא תקין ו/או הריון מחוץ לרחם.
    בשלב זה אין בררה אלא להמשיך במעקב בתא ואולטרה-סאונד, רק במשך הזמן יהיה אפשר לדעת יותר על תקינות ומיקום ההריון

ד"ר הדר

• שלום רב

דעתי היא שכדאי לעשות מה שהרופא שלך אמר. איני יכול לאבחן אותך או לדעת מהו מקור הכאבים ללא בדיקה, ייתכן שאלו כאבים רגילים של תחילת הריון וייתכן שהם מצביעים על הריון לא תקין ו/או הריון מחוץ לרחם.
    בשלב זה אין בררה אלא להמשיך במעקב בתא ואולטרה-סאונד, רק במשך הזמן יהיה אפשר לדעת יותר על תקינות ומיקום ההריון

ד"ר הדר

היי לפני כשנה הייתי עם הריון מחוץ לרחם החצוצרה הימנית וטופלתי ב2 זריקות בטוסיק שחכתי את שמה

לאחר שנה שובב בהריון בדיקת בטא חיובית 807
    בבדיקת אצל רופאת נשים נמצא נוזל בחלל הרחם ולא ניראה כשק הריון עגול רגיל אלא ארוך כנוזל ,הרופא לא היתה בטוחה והפנתה אותי שוב לבטא ביום ראשון, השאלה היא אם ההריון בהכרח תקין ויכול להמשיך או בהכרח הפלהמחייבת?! המחזור קיבלתי ב1.6.איחור של שלושה ימים .. מפחדת שוב לעבור הפלה האם זה יכול להמשיך ההריון תקין בהמשך?? תודה הריון צעיר קראה רירית רחם מעובה בנוסף ללא נוזלים באגן רק החלל הרחם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה