2 שאלות על אוכל של גדולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך הבקרים מתנהלים אצלכן? למישהי יש בוקר מסודר עם ארוחות בוקר?
    אצלי בבוקר נהוראי מקבל כריך לרכב/קערת קרונפלקס ותהל דייסה.
    אבל בכל זאת, אני נורא רוצה להרגיל את הילדודס לשבת בבוקר מול שולחן לארוחה בריאה של ירקות וביצים.
    רוצה שיתחילו את היום בכיף, בלי לחץ, לנעול נעליים ליד הדלת, לקחת את התיק ומהר לרכב.
    אני תמיד משתדלת לאכול בבוקר מנת ירקות עם ביצה ודגנים מלאים (פריכיות).
    השאלה אם זה חלום או שאפשר להפוך למציאות?
    מה יקרה אם אעיר אותם ב-7 ולא ב-7:30?
    מישהי מקפידה על ארוחות הבוקר במלואן וזה באמת מצליח לה?

שאלה שנייה, נהוראי למד לעשות דבר חדש.
    הוא ניגש לקערת הפירות על השולחן, מקלף בננה, נותן ביס ואז מניח ומבקש תפוח
    וכן הלאה... כל פעם נותן ביס מהר מהר ומבקש משהו אחר.
    כיום אני עומדת על כך שיסיים מה שהוא ביקש/קילף/נגס אבל נראה שממש קשה לו
    אני "מכריחה" אותו לסיים והוא ממש לא רוצה, עד כדי בכי (לא שאני מתרגשת מהבכי)
    מה אתן עושות במצב כזה? שילד מבקש ולא אוכל?

13 תגובות
עמוד 1
  • לי זה נשמע כמו חלום
  • אצלנו יש. אנחנו קמים מאוד מוקדם, לא בכוונה, הילדים מעירים אותנו

• בעלי כל בוקר אוכל ארוחת בוקר לפני שהוא יוצא מהבית (ומוציא איתו את הילדים).
    הם רגילים כבר לשבת איתו בשולחן.
    אין משהו קבוע שהילדים אוכלים. לפעמים הם רוצים דגנים עם חלב, לפעמים תה עם עוגיות, אבל לא ארוחה מזינה כמו בייצים גבינות וכו'...
    אני זורמת עם מה שהם מבקשים, כי בגן הם אוכלים ארוחת בוקר שכוללת בייצים או גבינות ופרי.

בקשר להתנהגות של נהוראי- אולי תנסי לתקופה מסויימת להשאיר בסלסלה רק פרי אחד, וכך כשהוא ינגוס ממנו ויבקש משהו אחר, תגידי שנגמר וצריך לקנות ולא תהיה לו ברירה אלא לסיים את הפרי שהתחיל
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • שאלה ראשונה - איפה אנחנו ואיפה ארוחות בוקר מסודרות
    פייס: ortal_hori

• אצלי לפני השמירה בעלי אחראי על בני וככה זה נמשך . הם אוכלים ארוחת בוקר חמה ועוד נשאר להם זמן לתא עם פרוסת עוגה . בני פשוט לא ישרוד עם עוגיה בבת ספר עד שעה 10 . מה שכן עצלי הם לא אוכלים כמעט חלבי .אלא ביצים ובשרי .
    http://www.holdthatpic.com/
  • חחחח תיקי, דווקא מתאים לי לאפה על הבוקר

• קודם כל לקום ב7 או 7 וחצי מבחינתנו זה בגדר חלום...
    אצלנו קמים ב5 וחצי . כל השלושה מעירים אותי בשעות מוקדמות ביותר.
    אוכלים מה שבא להם . כריך , קורנפלקס , עוגה , פנקייק מה שיש . מה שמתחשק .
    לעיתים נדירות הם קמים ממש רעבים ואוכלים חביתה , ירקות , כריכים וכד
    אני לא לוחצת כי אני בעצמי לא רעבה ככ על הבוקר ..
    פירות - אצלנו רק במקרר . אחהצ אני בדכ קולפת וחותכת 3 סוגים שונים של פירות וכל אחד לוקח מה שהוא רוצה .
  • התיאור שלך נראה לקוח מסרט הוליוודי, בו החיים הם בקצב אחר משלנו..
  • ביצים וירקות הם אוכלים מדי פעם בארוחת ערב (מעבר למה שיש בגן או בכריך בבית ספר) ולכן אני ממש לא דואגת לזה בבוקר.

אבל הם כן יושבים יחד (שניהם) לאכול משהו קטן לפני היציאה מהבית - קורנפלקס, נשיקה עם גבינה/חומוס או משהו קליל אחר.

אין מצב לקום בשבע וחצי כשאני צריכה להיות בגן ב- 8

הם קמים בדר"כ ב-6 וחצי ואני לקראת 7. עד שאני קמה הם מתלבשים, מצחצחים שיניים ולפעמים נועלים נעליים כך שנשאר רק להכין להם את האוכל ואז אני מתארגנת בשקט
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אני מבינה שכולנו באותה סירה... אתן אומרות שזה בגדר חלום אה?

• אצלי כבר 3 שנים בעלי מתפעל את הבית בבוקר . הם קמים ב6:30 ויוצאים ב7:30 מהבית לכיוון בית ספר . עכשיו בשמירה בעלי דואג גם לאץ בוקר בשבילי . כל הארוחות אחרות באחראיתי . עם ילד 1 הוא מסתדר יופי , עם 2 גם יהיה בסדר לדעתי בגלל הבדל בגילאים . מה עוד שאנחנו כולנו כולל בני מאוד ממתוכננים , בעלי ובני גם מסודרים מאוד ביחס אלי .
    אל ארוחות בוקר מזינה אני לא יכולה לוותר אחרת בני פשוט יהיה רעב .
    http://www.holdthatpic.com/
  • לא שואפת לזה כי זה אוכל של שעות בוקר קצת יותר מאוחרות לא?
    לא יכולה לדמיין את עצמי בשבע בבוקר מתעוררת ודופקת ירקות וביצים
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אני לא יכולה לאכול מיד אחרי שאני קמה איזה ארוחה רצינית..אז למה להכריח את הילדים?
    באמצע השבוע, הן לוקחות לעצמן קורנפלקס עם חלב או לפעמים אני מפנקת אותן וקונה להן וואפל בלגי (אבל זה ממש כמה דקות בטוסטר) כי פשוט אין זמן. לפעמים אם יש שאריות של איזה עוגה, עוגיות או סתם משהו מענין אז גם סבבה- כל עוד זה זריז..
    בסופ"ש, הן בד"כ משחקות איזה שעה ואז נזכרות שהן רעבות- עד אז אני כבר מכינה ארוחה רצינית- ביצים, סלט, לחם, ממרחים..ולפעמים בעלי מכין פנקייק.

לגבי הפירות, מצד אחד זה די מעצבן אבל העובדה שהוא לוקח לבד אוכל בריא ממש חיובי אז לא הייתי רוצה לקלקל את זה..אולי תצטרפי אליו? (גם ככה אנחנו אוכלות שאריות שלהם..)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה