הריון צעיר ודימום לא מובן!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב יעל ולשאר הבנות..
    אני נשואה חצי שנה בת 22 ולאחר הפלה טבעית שעברתי חודשיים לאחר הנישואיים זכיתי להיקלט שוב חודשיים לאחר ההפלה..
    אני כרגע אמורה להיות בשבוע 6 +7, אתמול בצהריים ראיתי דימום לאחר שהתפנתי זאת לאחר ניגוב אך ללא כאבים בכלל.
    ובכל זאת החלטתי ללכת לעשות בדיקת אולטרא סאונד.
    בבדיקה הטכנאית אמרה שההריון צעיר וזה נראה שאני בשבוע 4 +3 ושחוץ מזה הכל נראה בסדר שאין צורך לדאוג, והדימום יכול להיות תמים ללא כל סיבה ובאמת לא דאגתי.
    אך לאחר שניכנסתי לרופא הוא התעקש לעשות לי בדיקה אך אני לא הסכמתי ( מבחינה הלכתית) וזה ניסה להפחיד אותי כך לפחות היה נראה משום שהוא אמר לי שזה יכול להצביע על בעיה חמורה ושאני חייבת לעשות בדיקה ושאמרתי שאני מוכנה שרק אישה תבדוק אותי אז הוא אמר "לכי חפשי לך רופאה שתבדוק אותך" בזילזול מוחלט. ומשום מה הוא לא גרם לי לחשוש ועמדתי על שלי ואמרתי שאני לא מוכנה לעשות את הבדיקה...
    לאחר שיצאתי מהקופ"ח באמת התחלתי להרגיש כאבים וזה התחיל להיתחזק וכשהגעתי הביתה ראיתי שאין דימום על התחתונית אבל כשיצא השתן הוא היה מלווה בדם מיימי ועם חתיכות קטנות של דם כמו קרישי דם.. הכאבים היו ממש כמו כאבי מחזור אך לא כאבי תופת אלא כאב שמצריך כדור וזהו ...
    היום בבוקר התקשרתי לקופ"ח לראות אם יש צורך שאני אגיע כי חששתי אולי שזה תהליך של הפלה אך האחות התייעצה עם רופא אחר וזה אמר כי כל עוד אין דימום מסיבי וכאבי תופת ההריון מוגדר כתקין...
    אני כרגע לא יודעת מה לחשוב אני צריכה את עזרתכן לחיזוק !!!
    נ.ב הטכנאית אמרה שההריון הוא הריון רחמי
    והדימום הוא רק אם ניגוב הוא בזמן הטלת השתן והכאבים באים והולכים בתדירות נמוכה..!

וזה ההריון השני שלי. ההריון הראשון נפל לאחר אי הפתחות של העובר וזו הייתה הפלה טבעית!!

fgd
3 תגובות
עמוד 1
  • יקירה!!
    בענין הדימום אכן יש רמות מסויימות בתחילת הריון אשר מוגדרות תקינות כתוצאה מתהליך ההשתרשות של העובר ויש רמות שלא.
    מבלי להיכנס אישית לענין שהיה עם הרופא, ממליצה לך להיבדק מכמה סיבות:
    קודם כל בשביל השקט הנפשי שלך :-) אני חושבת שזה הכי חשוב.
    וכמובן בשל ההיסטוריה של ההפלה והעובדה שאת מדברת על קרישי דם שזה לי אישית נשמע קצת יותר מסיבי מדימום רגיל..אני לא רופאה כמובן, אבל מהסיבות האלה ממליצה לך להיבדק בהקדם. אם את רוצה רופאה מאמינה שיש כאלה בשפע.
    בהצלחה והריון קל ובריא שנמשך עד סיומו
    יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
  • יקירה!!
    בענין הדימום אכן יש רמות מסויימות בתחילת הריון אשר מוגדרות תקינות כתוצאה מתהליך ההשתרשות של העובר ויש רמות שלא.
    וכמובן בשל ההיסטוריה של ההפלה והעובדה שאת מדברת על קרישי דם שזה לי אישית נשמע קצת יותר מסיבי מדימום רגיל..אני לא רופאה כמובן, אבל מהסיבות האלה ממליצה לך להיבדק בהקדם. אם את רוצה רופאה מאמינה שיש כאלה בשפע.
    יעל

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
  • יקירה!!
    יעל

יעל נרקיס,
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה