משאבת חלב- מיני אלקטריק או ידנית של מדלה - מה עדיף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מניקה את ביתי בת השלושה חודשים ולפעמים שואבת בבית במשאבת חלב מדלה מיד שרה, בעוד כשבועיים אני חוזרת לעבודה ואני רוצה לשאוב בעבודה אחת ליום, כדי לא לסחוב את המשאבת הגדולה מיד שרה אני רוצה לקנות משאבה קטנה גם של מלדה משום שכבר יש לי את הבקבוק והפטמה של מדלה. אני מתלבטת האם לקנות את המיני אלקטריק או ידנית (ראוי לציין שאני רוצה לקנות ביד 2 ולא חדשה) - מה כדאי? הבנתי שלעיתים המנגנון החשמלי מתעייף ולכן אולי בידני יוצא יותר חלב? אך אולי שאיבה ידנית מתישה מאוד?
    מה דעתכן?
2 תגובות
עמוד 1
  • היי, ראשית מה שהיה לי נוח וקל לאו דווקא יהיה גם לך אבל...
    אני רכשתי את המדלה הידנית במיוחד ללימודים/עבודה.
    פשוט כי שאבתי במחסן ולא היה תקע זמין למשאבה חשמלית.

הייתי מאד מרוצה ממנה, איכותית, נוחה להרכבה ולשימוש.
    כשיודעים לשאוב נכון זה לא מתיש ואפשר למלא שקית בדקות ספורות.
    אני ב-5-7 דקות גג שאבתי 140 סיסי ויותר...
    ממליצה בחום

• גם לי הייתה נוחה מאוד הידנית , יש לי של אוונט , שאבתי 100+ CC ב5 דקות כי את שולטת על העוצמה , ויש לי גם חשמלית של מדלה אבל דגם סווינג , ממנה גם הייתי מרוצה מאוד ,משאבה מעולה , מה שעשיתי כדי לחסוך זמן ,חיברתי בצד אחד ידנית ובצד השני חשמלית ותוך 10 דקות היה לי כמות יפה של שאוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה