הריון אחרי הפלה - סיפור מעודד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי שעברתי הפלה טבעית בשבוע 6 בערך, חפרתי בפורומים המון כדי למצוא סיפורים מעודדים, שיתנו לי כוחות לעבור את הפלה ולהמשיך לנסות ולקוות. אז הבתחתי לעצמי שאם אצליח, אשתף את סיפור שלי.
    כמו שאמרתי, עברתי הפלה בשבוע 6. לא הצלחתי להבין למה רופאים מדברים איתי כאילו כלום לא קרה, כאילו שזה בסדר, כאילו שזה נוזלת ולא אובדן הריון... טוב הרופאים בטח רואים את זה המון, ולא נותנים חשיבות להפלות מוקדמות כל כך, אבל לעבור את זה כל כך עצוב וכואב!
    הדימום היה ארוך, כחודש עם הפסקות, אבל איך שנגמר, מיד התחלנו לעבוד. לא ידעתי מתי יהיה ביוץ אחרי הפלה אז פשוט היינו כל יומיים - שלושה. וזה פשוט הצליח. התחלתי להרגיש כאבי מחזור חזקים, כמו בהריון הראשון, והייתי בטוחה שאקבל מחזור, לא האמנתי שאקלט ככה מיד אחרי הפלה.
    אבל עשיתי טסט וראיתי שני פסים, ובפעם ראשונה בחיי בכיתי משמחה...
    היה לי הריון תקין לחלוטין, לידה רגילה בשבוע 40.
    אז בנות, אל תתייאשו, תהיו חזקות ותאמינו בטוב! אני בטוחה שלכל אחת מכן יקרה את הנס הזה להיות בהריון ולהיות אמא, וכשהוא יקרה, ספרו עליו, תעודדו את אלו שעוד מחכות לנס...
    אני מאחלת המון המון המון בהצלחה לכולם

מריה
6 תגובות
עמוד 1
  • תודה, זה בהחלט מעודד.
  • כל הכבוד ששיתפת. זה ממש מעודד
  • כל מילה בסלע
    קרה לי בדיוק עם תהל

• אני בדיוק כמוך בשבוע שישי כבר אירי שנצפה דופק לפני כחודשיים בערך החל דימום בהתחלה כמו הפרשה חומה ולאט לאט התגבר והמשיך עם כאבי בטן.. הלכתי לרופא והתבשרתי שאין כלום והכל נפל טבעי.. היה פשוט טראממטי לבעלי ולי... לפני חיכנו למחזור ומיד ניסינו שוב ופתאום לפני שבוע כשלא קיבלתי מחזור קניתי בדיקה ויצאו 2 פסים!!! רציתי לצרוח משמחה אבל מהר מאוד התאפסתי ואני לא מצליחה לשמוח! כל פיפי מלווה בחרדה שלא יהיה שוב מה שהיה... אני עדיין לא הלכתי לרופא רוצה לחכות עד שבאמת יהיה בטוח!! ממש מלחיץ איך מתמודדים?????
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה