היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי, לפני כשלושה שבועות התחלתי לקחת ברזל (של אלטמן), אבל הוא גרם לי לכאבי בטן, עצירויות ולתחושות ממש לא נעימות. במשך כמה ימים הרגשתי נפוחה.... אז בסוף הפסקתי ועכשיו אני מחפשת סוג אחר. בלי קשר, יש לי בטן רגישה מאוד, כך שאני משתדלת להקפיד על תזונה נכונה ועל ארוחות קטנות, גם בלי קשר להריון. למישהי יש המלצה על סוג טוב של ברזל שהיא הצליחה להתמודד איתו? משהו עדין ונוח לעיכול..? יש כ"כ הרבה מוצרים בשוק, ואני לא יכולה לקנות חבילות שלמות ולנסות אחד אחד (זה גם לא זול). לצערי לא מוכרים דוגמיות או חבילה קטנה לשיווק, כך שאשמח מאוד לשמוע איך הייתה החוויה שלכן עם ברזל. תודה!
4 תגובות
עמוד 1
שלום anatbs, אני ממליצה לך להתייעץ עם הרוקח לגבי ברזל שיהיה לך קל לעיכול. כמו שכתבת יש הרבה מוצרים בשוק והתגובה לתוסף היא מאוד אישית. איילת גוטרמן דיאטנית קלינית
היי, גם אני לקחתי ברזל של אלטמן וזה עשה לי רע מאוד... חברה המליצה לי על ברזל שנקרא אקטיפרן הוא ממש עדין לעיכול ובאמת שזה עזר לי ורק אותו אני לוקחת.. תנסי..:-)
מורן
זה ידוע שברזל בהריון עושה עצירויות... חברה שלי המליצה לי מראש לקחת פריג'נטלי שהיא השתמשה בו בהריון שלה, הוא מכיל ברזל בקשירה אורגנית ואז זה מונע בעיות בעיכול... בינתיים לי זה לא עושה בעיות בעיכול... שיהיה לך הריון קל :)