הפרעת OCD - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חושבת שאני מפתחת כזאת! מ-ח-ר-פ-ן אותי שהמחשבון הריון של הרופא נשים שלי כל הזמן ממהר ביום!!!! זה ממש מציק לי.
    בהתחלה הערתי לו על זה (בתקווה שיעשה משהו שיתקן) עכשיו זה סתם מציק לי.

לא מבינה איך זה לא מציק לו.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
9 תגובות
עמוד 1

• לא נעים להגיד כמה הפרעות מהסגנון יש לי
  • שוקו מוקה, את לא בר"ג?

למה באמת מפריע לך יום אחד?? ומי אמר שהוא ממהר? אולי את מאחרת
  • מפריע לי העובדה שהוא לא מדייק! ועוד יותר משגעת אותי העובדה שזה לא מפריע לו!!!!

נקווה שזה יעבור עם הלידה
  • אבל מדובר כולו ביום 1 . גם ככה יש שיטות חישוב שונות . לא מדובר על מערכת בנקאית שעל כל יום את מקבלת ריבית . כאן אין שיטת חישוב אחידה . יש שמחשבים את יום הביוץ ויש כאילו שמחשבים יום למחרת כי יום הראשון שיש חלוקה לתאים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אלינה - דבר ראשון בחיים לא שמעתי שמחשבים בצורה שונה. כל המחשבונים תמיד החזירו לי את אותו גיל הריון ואותו תאריך לידה משוער

• נגה - כי אנחנו ריאלים יותר, לא חיים בפנטזילנד בה התינוקות נולדים עם לוח שנה

יעל
    גם אני כמוך, מפריעים לי הדברים הקטנים האלו

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• טב גם אני יכולה להתעצבן מחוסר דיוק אבל כל העניין של הריון , ביוץ וכו אצלי מראש זה מדוייק . כולי תיקווה שתאריך הלידה כן יהיה מה שנקבע כי זה ניתוח . אבל גם כן לכי תדע . עם יהיה לו רצון להיות בפנים עוד 13 יום .
    אותי לדוגמה יכול לשגע אחורים בכל תחום .
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה