שאלה לגבי הזמנת חברים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נגיד מזמינים את הילד שלך והוא מתארח אצל חבר, האם את מרגישה צורך להזמין את החבר הזה כעבור זמן קצר אליכם?
    הבנתי שזה נורמה כזאת . הבן שלי מתארח הרבה ולפעמים לא יוצא לי להזמין את החבר הזה מיד אלא אחרי שבועיים שלושה נגיד
    פשוט יש לנו גם חוגים ויש לי עוד ילד ולא תמיד יוצא
    ושמתי לב שהאמא נעלבת אם עובר זמן ואני לא מזמינה את אותו הילד
    אז נגיד עכשיו יש כבר איזה 5 ילדים שאני צריכה להזמין ואין לי מושג מתי אני אזמין אותם
6 תגובות
עמוד 1
  • אני הבהרתי לאמא, שהבת שלה היא היחידה שבאה למעין ומעין באה אליה, שאפשר תמיד לבקש לבוא אלינו ושאני לא טובה בהזמנות. ככה אמרתי לה דוגרי. האמת היא שהבת שלה כבר באה לבקש ממני לבד, אז זה יוצא נוח.
  • לא.. הילדים כבר קובעים לבד בגן לאן הם רוצים ללכת ומי בא למי..
    הבעיה היא שהודיה קובעת עם כל הגן בערך בדיוק בימים שאני בכלל לא יכולה!
    מי שהודיה מבקשת ממני אני מזמינה/ קובעת עם האמא שהודיה תהיה שם.

ולא תמיד יוצא להחזיר בדיוק..
    יש לה את החבורת חברים שלה אבל אף פעם לא עשיתי מעקב אם הזמנתי בדיוק את ילדים שהזמינו אותה .. או ההיפך.

אצלי קיימת הבעיה הזו עם מבוגרים.
    יש משפחות שהזמינו אותנו לאכול איתם בשבת והלכנו, והם לא חברים שלנו..
    ועכשיו לא נעים לי שלא הזמנתי אותם אחרי שכבר עברה איזו שנה..
  • אני משתדלת אבל לפעמים לא מסתדר אלא באמת אחרי כמה שבועות ולפעמים אלה ילדים שפחות נראים לי ואני מעדיפה שהילדים שלי לא ילכו אליהם (בעיקר כשהיו קטנים יותר ותחילת שנה ופחות הכירו)

אבל אם את רואה שאת לא מצליחה להזמין אלייך וזה מפריע לך אולי תפחיתי את מספר הפעמים שהוא מוזמן. למשל שבוע אחד הוא מוזמן ושבוע אח"כ מזמין (פעם בשבוע חבר זה מספיק יחד עם חוגים וקצת להיות בבית בשקט)

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• לא מרגישה חובה, הילדים יודעים להביע טוב את עצמם, את מי הם רוצים להזמין ומתי. אני מאפשרת הזמנת חברים כשמסתדר לי או לילדות בלו"ז, מכאן הן כבר עצמאיות ובוחרות לבד.

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אני משתדלת שתהיה הדדיות (בהנחה שהפגישה הראשונה היתה טובה והילדים שלי רוצים להפגש שוב) - אני משתדלת שלפעמים יהיה אצלנו ולפעמים אצלם.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • גם אני כמו יעל משתדלת, אבל אני ממש לא בטוחה שאני תמיד מצליחה כי המוח שלי ממש פיתה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה