טרנד חדש.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לקום בחמש ורבע בבוקר!!
    להעיר את הודיה כי יש לו משהו מאוד חשוב להגיד לה..
    להעיר אותי כי הוא חייב להתארגן (אנחנו לא מרשים מחשב לפני שהוא מאורגן)
    להדליק את האור בכל הבית..
    ו... בוקר טוב!!
    ורק אני
8 תגובות
עמוד 1
  • יונתן גם מעיר את איתמר כשהוא קם בבוקר (הסיבה שלו היא שמשעמם לו לבד).

באסה לקום בחמש ורבע
  • תירשמי את השעות האלה, כשהוא יבוא לבקש ממך לשמור לילה על הנכדים תוציאי לו את הרשימה ותוכיחי לו שאת כבר מיצית את שעות הערנות מכיוונו

• פייס: ortal_hori

• בסא אמתית . אצלי גם בעלי וגם בני ישנים , הבעיה היא סוף הריון שגורם לנדודי שינה . קטציק עושה אימון קרטה בתוך הבטן ומצחיק הוא שלמיטב זיכרוני כככה זה היה גם עם בני , אבל לא בטוחה 100 אחוז .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני מרשה במחשב וככה מרויחה עוד קצת שינה, אבל אני מבינה שאצלכם זה גורר אחר כך התנהגות לא טובה.
  • מכירה מקרוב... לפחות אצלך הם מעירים באלגנטיות חחחח

נהוראי מאז מיטת המעבר משגע אותנו! עושה לי השקמות, מעיר גם את תהל.
    היום למשל, אני שומעת רישרושים מהחדר שלהם
    מציצה לדלת וקולטת את כוס האיפור שלי (איפה שאני מעמידה את מברשת הסומק/המסקרה/העיפרון לעיניים)
    מפוזרת על הריצפה.

• שיר- הצחקת אותי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה