היפראקטיביות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שקד אובחן בהיפראקטיביות.
    אין צורך בטיפול תרופתי.
    למדתי לחיות עם PDD, כעט אשמח לקבל טיפים, מידע וכל דבר שתוכלו לייעץ בקשר להיפראקטיביות כדי שאלמד לחיות (יותר נכון לטפל) גם עם זה.
    מה דעתכן על "ריכוזית" או "אומגה זום"?

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
12 תגובות
עמוד 1
  • מאמי
    פייס: ortal_hori

• לדעתי, אנשי המקצוע ממהרים לנסות לתקן את הילדים כדי להתאים אותם למערכת במקום לתקן את המערכת ולהתאים אותה לילדים של היום.
  • עבדתי עם ילדים כמו הגוזל שלך, והם נשמות טובות וגאונים אחד אחד.

• נטוש, זה משפט שקל להגיד מהצד..
    ושלא תחשבי, זה משפט שאני דוגלת בו ומאמינה בכל מילה בו..
    אבל- כל עוד החוק שמותר לדחוס עד 35 תלמידים בכיתה/ גן, לא ישתנה. מורה אחת בלי סיוע של אנשי צוות בכיתה, לעולם לא תוכל להגיע ממש לכל תלמיד ולעבוד ברמה שלו ולפי היכולות שלו.
    לי יש 8 תלמידים בכיתה, כל אחד עם תכנית התנהגותית שונה ותכנית לימודים שונה, קריזות שונות ורקע חיים שונה.
    אין ילד היפראקטיבי אחד דומה למשנהו! כמו שאין ילד הנמצא על הרצף דומה לחברו שנמצא על אותו רצף...
    ואני משתגעת מכך שאני צריכה להתחשב בשיעורים שלי במליון דברים.
    הילדים האלה חייבים ללמוד גם להתאים את עצמם למסגרת, אי אפשר לחיות לפי ההיפראקטיביות שלהם יום שלם.
    אני לא אומרת שלאמירה הזו אין מקום במערכת החינוך, חסרים עוד המון דברים במערכת כמו רגישות, הכלה, סובלנות וקבלת השונה.. גמישות במערכי השיעור ויצירתיות.
    אבל היא לא מוחלטת.

ומילנו'ש- למה אין צורך בטיפול התרופתי?
    בהצלחה...
  • לא יודעת לגבי האומגה...

אבל ריכוזית לא בדיוק עוזרת... היא עוזרת אבל לא ב 100%.

כמו שעמית רשמה כל ילד שונה בהיפארקטיביות שלו... ויש ילד אחד שיתאים לו טיפול כזה וילד אחר יהיה עם טיפול אחר.

אני יותר בדעה שבבית לנסות לזרום עם הילד כמה שיותר אבל להשאיר לו את הגבולות של הבית.

• תודה בנות
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
  • אני יכולה גם לענות

• בינתיים אני עושה כל אלו עוד לפני שידעתי על ההיפראקטיביות.
    מאוד מגבילה בממתקים, כ"פיצוי" הוא מקבל מסטיק (ללא סוכר) ולפעמים איזה חטיף כמו במבה.
    בתחילת שנת הלימודים רשמתי אותו לג'ודו כי הוא חלש מוטורית.
    גם יש X-BOX אבל בקושי מדליקים אותו, אחת לכמה חודשים

• איך הוא בגן מה הגננת אומרת?

• הגננת אומרת שבקרוב כולם יהיו מאובחנים בהיפראקטיביות ובעוד מס' בודד של שנים יעמוד מנהל בית הספר בכניסה לבית הספר בבוקר ויחלק לכל ילד ריטלין

• זה טוב שהוא עושה את מה שצריך בגן ... כנראה בגלל שבגן הוא כל כך מתאפק ואוגר ושומר על עצמו הכול מתרפץ אחרי הצהרים.
  • http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=4479746
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה