בייבי בום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גדול !!!!!!
    התרגשתי מאוד ...
    מי מכן היתה מוכנה שיצלמו אותה ?
    אני הייתי מוכנה
19 תגובות
עמוד 1
  • לא ראיתי.איך אפשר לראות באינטרנט????
    אני ממש לא הייתי מסכימה..........למרות שני מאוד מאוד עדינה בכלל ובלידות בכלל..אם כואב לי אני בוכה בשקט............בכ"א רגע אינטימי ומביך.....
  • אפשר לראות באינטרנט יום אחרי כל פרק, באתר נענע 10
    פשוט תכתבי בגוגל בייבי בום ותראי מה יעלה.

היה ענק שבענקים!!!
    לא הפסקתי לבכות כמו מטורפת ולא האמנתי שלפני שנה ושנתיים הייתי שם.

מעיין הרסה אותי

• היה ממש יפה

• עוד לא ראיתי.. אני מתה לראות!!
    הם צילמו את זה בערך מתי שילדתי את אמונה, ואני זוכרת שאמרתי לעצמי- מזל שאני לא יולדת שם שלא תהיה טעות ויכניסו אותי לחדר עם המצלמות..
  • היה מאוד מרגש . מה עוד שאת הלידה שלי אני לא זוכרת בגלל ההרדמה מלאה .
    צילומים היה לפני חצי שנה בלבד . אתמול זוג אחד היה ברפי רשף .
    http://www.holdthatpic.com/
  • יואו, אני מנסה לראות את זה
    אבל הדמעות מסתירות לי הכל!!
    זה לא נורמאלי..
  • כן , הצילומים היו לפני חצי שנה בקיץ האחרון .
    הציעו למישהי שאני מכירה והיא גם סירבה .
    אני הייתי מסכימה .. זאת מזכרת יפה מאוד ...
    אין ספק שהכוכבים אתמול היו רם ומעיין
  • לא ראיתי, לא הייתי מסכימה בשום אופן למרות השקט ששורר בלידות שלי

האמת בהתחלה חשבתי שנחמדה התכנית, אבל היום כשתלמיד שלי בכיתה ז התחיל לדון בכיתה על התכנית...............אההממ אההממ שיניתי את דעתי

חושפני מדי
    לא רק לגבי אותן נשים אלא לגבי אותם ילדים ופעוטות שצופות בתכנים הנשיים אינטימיים האלו שלטעמי אינם מתאימים לגילם

לידות בפירוש לא אמורות להיות נושא שיחה מרכזי של ילדים בני 12.

אפשר לומר שזו תכנית שלא מיועדת לילדים, אבל עובדה היא שיש צופים בגילאים האלה.

דעתי האישית כמובן.

אני כמובן אצפה בה בהזדמנות הראשונה בזמני הפנוי (??) הקרוב, כן?
  • אני מקוה שאצליח לראות את זה

• אני היחידה שלא יודעת על מה מדובר?!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • עמית, זה לא צולם מתי שילדת את אמונה... אלא ממש לפני כמה חודשים כי ראיתי שראיינו את האימהות והתינוקות ממש בני כמה חודשים...

כשהתחלתי לראות זה קצת עשה לי רע.
    כל הבדיקות הפולשניות האלו
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• גם פה בעבודה כולן דיברו על זה...

עדיין לא ראיתי....
    פייס: ortal_hori

• ראינו את זה אתמול, ממש חמוד!
    אני ובעלי ממש זיהינו את כל הצוות מהלידה של אמילי (בכל זאת היינו בחדר לידה 3 ימים

• התחלתי לראות והפסקתי.
    סורי.. מציצני מדי בשבילי, לא אכפת לי- תגידו שאני מתחסדת,
    אבל יש דברים שהם באמת אינטימיים מדי בשבילי.
    לא הייתי רוצה שיצלמו אותי, גם את עצמנו לא צילמנו בתהליך, רק עם התינוק אחרי הלידה.
    נראה לי אובר לגמרי לגמרי.
    האם יש משהו אחד שהוא פרטי מכדי להראות בטלויזיה? וזה לא בא מענייני צניעות או משהו, סתם פרטיות. זהו.
  • בסוף כמובן ראיתי.
    חושבת בול כמו אשטנגה.

• תוכנית מרגשת אבל לדעתי צריך לשדר אותה בערוף דקומנטרי ולא כתוכנית ריאליטי לכל המשפחה.
    יותר מדי חושפני בשביל תוכנית למשפחה.
    בחיים לא הייתי מכניסה מצלמות לחדר לידה
    נטלי
  • בעלי חווה פוסט טראומה לדעתי

http://www.holdthatpic.com/
  • אין ספק שזו תוכנית מרגשת עד דמעות... כל תינוק שנולד אני מתרגשת ובוכה כאילו אני בעצמי ילדתי...
    לא נראה לי שהייתי מסכימה לתיעוד כזה בחדר לידה...
    במיוחד ששתי הלידות האחרונות היו בלי אפידורל... ואז אני הרבה פחות בשליטה...
    האמת? כל תינוק שנולד עשה לי חשק לעוד בייבי... בעלי אומר שזאת לא תוכנית בשבילי...
    יהלי, רוני ועילי, הממלכה הקסומה שלנו!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• עוד לא ראיתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה