הפלה... שוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר הדר שוב שלום,

לצערי למרות עליית הבתא היפה מלפני שבוע (14,000)... יום אחרי הייתה הפלה.

מדובר בהפלה שניה בדיוק באותו שבוע (שבוע 6) שהתחילה לאחר הכפלות יפות ודימומים פתאומיים...

ולפניה היו שני הריונות כימיים (אני יודעת שלא מתייחסים אליהם אבל מציינת כי זה אחד אחרי השני)
    חשוב לי לציין כי בעברי היה הריון תקין (עד כמה שאפשר לקרוא לזה ככה כיוון שהוא הסתיים בלידה שקטה).

אז אם נסדר - לפני שנה לידה שקטה לאחר הריון תקין, לאחר מכן שני הריונות כימיים ולאחריהם שתי הפלות בשבוע 6 שהתחילו מדימומים קשים.

עשיתי בדיקות קרשיות יתר וקריוטיפ שיצאו תקינות והיסטרוסקופיה לפני ההפלה האחרונה שהסירה שתי הדבקויות קשות.

אני כבר אובדת עצות ולא יודעת מה עוד ניתן לבדוק כי די ברור לי שיש משהו שלא תקין...

אשמח לעזרתך מה ניתן לעשות עוד.

תודה לך מראש על התשובה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. כדאי לוודא כי בוצע פאנל קרישיות מלא
    2. לשקול היסטרוסקופיה חוזרת לוודא כי אכן אין הדבקויות וכי לא נוצרו חדשות
    3. בהריון הבא, גם בהעדר ממצאים, להשתמש בתמיכה הורמונלית ואף לשקול לחיוב טיפול באספירין/קלקסן

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה