היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נתחיל קודם בזה שאורטלוש היקרה ממש חסרה פה, מעניין מה שלומה ושלום אמה. מישהי בקשר איתה אולי?
10 תגובות
עמוד 1
היום אני עושה שפכטל וצבע בקיר של החדר של הילדים ומגיעות מיטות עבורם (עד עכשיו ישנו על מזרנים) מחר נוסעת לתל אביב לקנות כמה דברים שחסרים לי. שלישי עבודה בסטודיו. רביעי מעקרת חתולת רחוב (מקוה שיצליח לי) חמישי הכנות לשבת. מאחלת לי ולכן שהכל יעבוד כמתוכנן ואפילו יותר טוב
איך את עושה שפכטל????? אני גם רוצה..... מעקרת חתולה??בידיוק אני באמצע לאכול...עשית לי בחילה.
אני קונה חומר שפכטל וכלי שטוח כזה שגם הוא נקרא שפכטל, מורידה בעזרתו את צבע הקיר שמתקלף וממלאה את החורים שנוצרו עם שפכטל ומחליקה בעזרת הכלי. מנקה עם אקונומיקה סימני עובש, מחכה שיתיבש ואז מחליקה עם נייר זכוכית (בפועל דילגתי על השלב הזה - לא היתה לי סבלנות), אחר כך עוברת עם מברשת צבע מיוחד נגד עובש ופטריות. רק תיקנתי חלק מקיר וזה לא יצא מקצועי, אבל לאף אחד מדרי הבית לא אכפת
גם אורלוש מחקה את הפייסבוק שלה! מישהי איתה בקשר?? בבקשה תעדכנו!
לנו השבוע יש שוב חופש!!!!!! אפילו שזה יום אחד זה מרגיז..
באמת אורלי מחקה עצמה
התוכניות שכרגע על הפרק, ביום שלישי בדיקת שמיעה חוזרת לשקד, וזהו פחות או יותר כמובן בשוטף יום קניות ביום רביעי יום שני וחמישי חוגים לכרמל ושקד וזהו נגמר השבוע
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
אצלי די רגוע , היום זה יום ביקרת אצל רופא , מוניטור וכו , יום שלישי בדיקות דם בין ובין בעקר סידורים בבית והרבה מנוחה . http://www.holdthatpic.com/
אה הבנתי..יש לך פשוט עובש ורטיבות בדירה.... אני חשבתי לעשות שפכטל עצמאי כדי שאח"כ אני יצבע עם צבע משי שניתן לניקוי ואז אם הם יצירו על הקיר ננקה עם ספוג הפלא והכול ירד.... אבל הבנתי שזה המון עבודה אז החלטתי לוותר על זה מראש.......... אני בעז"ה לפני פסח אצבע יחד עם בעלי את החדרים שך הילדים....כבר 8 שנים שהם לא נצבעו וחלקם נראים כמו לוח ציור.....
אצלי הכל בשיגרה. ביום שלישי שיחה עם היועצת להפסקת עישון בבוקר, בצהריים ריפוי בעיסוק לשקד. ביום רביעי פיזיוטרפיה בבוקר לזוהר, אחה"צ קלינאית תקשורת לשקד. ביום חמישי מתכוננים לשבת (נקיונות ובישולים).
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."