סקר דגים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התחלנו לאכול בבקרים של שבת חלבי... כיאה לאשכנזים אמיתיים
14 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו גם חובבי מושט וסלמון והם המככבים

    אנחנו לבוקר עושים מושט מדהים מטוגן/מבושל ברוטב סויה מתקתק (איזה 6-7 מרכיבים ברוטב וביניהם סויה), מהיר וטעים.
    אם זה מעניין אותך למרות שרצית גיוון בסוג הדג, אני אלך להעתיק את המתכון.....
  • בודאי שתעתיקי חחחחחחחח
    השבת למשל יש לי מושטים...


  • טוף

  • מה פתאום?! שימי כיסוי תתלבשי תתאפרי ולכי להביא את המחברת!

    ברור שבסדר


  • יש לי מתכון של פילה אמנון ברוטב אדום טעיייים!!!!!!!!!!!!!!
    אני ממש אוהבת אותו.
    אם תרצי ארשום את המתכון, אבל קחי בחשבון שזה קצת התעסקות במטבח, זה לא מתכון מהיר...


    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

    --------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • מילנה תרשמי. אני אנסה אותו. לא השבת אבל תרשמי כי אני אשמור את השרשור הזה.

    אני מבשלת בחמישי כי בשישי אני עובדת. לכן מכינה תפריט עכשיו
  • מילנה לא יודעת אם זה המתכון שהתכוונת, אם כן סליחה מראש

  • דג שלם בתנור עם יין לבן ועגבניות שרי:

    קונים דניס שלמים, פותחים את הבטן לאורך וממלאים בפרוסות שום,
    טבעות לימון, גבעולי רוזמרין וטימין.
    מעל הדגים בוזקים שמן זית, יין לבן עד שמגיע לחציו ומעט מלח גס.

    מסביב מפזרים אשכולי עגבניות שרי, פלחי בצלים ואפשר גם ירקות שורש חתוכים
    מעט שמן זית ומלח גס על הכל ולתנור
    חום 180 מעלות ל-20-30 דקות עד שמזהיב... טעים!!!

  • שירה יקירתי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

    --------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • צולי- תראי מה מצאתי במקרה במועדפים שלי : http://www.yoledet.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=229982
    חיפשתי בכלל מתכון לפריקסה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

    --------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • אני אוהבת דגים מתובלים מאוד . אם לא זה עושה לי קצת בחילה .
    אני פחות בקטע של סלמון ..
    אני בדכ עושה ברוטב אדום חריף (מרוקאי)
    יש לי מתכונים בדכ קלים... לא אוהבת הכנות מרובות.
    במעבד מזון : צרור כוסברה ו/או פטרוזיליה , כמה שיני שום , פלפל ירוק חריף , שמן זית מלח פלפל ולימון (גם מיץ וכמה פרוסות בלי הקליפה ) .. עם כל המשחה הזאת לעסות את הדגים ולהכניס לתנור למצב גריל ..
    מתכון נוסף : בקערה לחתוך לקוביות פלפלים (אדום וצהוב) פלפל חריף , קוביות לימון , שום, עגבניות , כוסברה בנדיבות . להוסיף שמן זית ,פלפל שחור , פפריקה , כורכום ומלח לערבב. הכל כמו סלט . להניח בפנים את חתיכות הדג ולהשאיר במקרר . ככל שתשאירי יותר הרי זה משובח ... אפשר לבשל בסיר או בתנור .
    מקווה שעזרתי קצת
  • אז אחרי שטיפת הבית מצאתי זמן להעתיק:

    פילה מושט מהיר

    החומרים:
    2 דגי מושט
    מיץ מלימון אחד (להשרייה)
    6 כפות שמן זית
    6 כפות מיץ ענבים
    6 כפות חומץ
    6 כפות מים
    4 כפות סוכר חום
    1/2 כף מלח
    10 שיני שום חצויות
    2 כפות רוטב סויה (לבחירה, אבל אני תמיד הוספתי. אף פעם לא ניסיתי בלי. אנחנו אוהבים מתכונים עם סויה

  • לא שכחתי.
    מצרכים: פילה אמנון (בערך 10 יחידות)
    בצל גדול קצוץ
    1 גמבה אדומה ו1 ירוקה חתוכות לרצועות דקות
    4-5 שיני שום פרוסים
    5-6 עגבניות בינוניות מגורדות או 7-8 כפות עגבניה מרוסקת
    1/3 חבילה כוסברה קצוצה
    100 גר' רסק עגבניות
    תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה.

    השריית הדג:
    להשרות את הדגים במים עם מלח וכוס מיץ לימון 20 דקות.
    לשטוף את הדג קלות אחרי ההשריה.

    הכנת הרוטב:
    לטגן בצל עד הזהבה
    להוסיף שום, לטגן 2 דקות
    להוסיף גמבה, לטגן 2 דקות
    להוסיף עגבניה, לערבב.
    כשמתחיל לרתוח, לתבל, להוסיף רסק עגבניות ולערבב.
    להוסיף 2-3 כוסות מים, לבשל 20-30 דקות על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך מעט.

    הוספת הדג:
    להוריד את רוב הרוטב לקערה נפרדת, כך שתשאר שכבת רוטב בסיר.
    על הרוטב בסיר לסדר שכבת דגים (אחד ליד השני), לפזר כוסברה, להוסיף מעט רוטב.
    שוב לסדר שכבת דגים, לפזר כוסברה ולהוסיף מעט רוטב.
    להמשיך כך עד שנגמרים הדגים ולפזר את שאר הכוסברה והרוטב מעל.
    אחרי 20 דקות בישול לטעום את הרוטב ולתקן טעמים אם יש צורך.

    אני מכינה את הדגים האלו בסיר נמוך ורחב (בקיצור- בסיר דגים
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

    --------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה