לפני חצי דקה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עישנתי סיגריה אחת, ואת השש הנותרות בקופסא פירקתי ופוררתי אחת אחת...
    את הראשונה הקדשתי להריון של התינוקת, שבגלל שלא עישנתי הייתי נורא עצבנית כל ההריון.
    את השניה הקדשתי להריון של שקד, שהעזתי לעשן שתי סיגריות ביום בהריון שלו.
    את השלישית הקדשתי להנקה של שקד, לשמונה חודשי הנקה, בהם לא עישנתי והייתי נורא עצבנית ונואשת לסיגריה.
    את הרביעית להריון של עידו, בו הרשיתי לעצמי לעשן 6 סיגריות ביום.
    את החמישית להריון של זוהר, שגם בו העזתי לעשן 6 סיגריות ביום.
    ואת השישית לכך שלא הנקתי את עידו וזוהר, למרות ששפעתי בחלב, בגלל הסיגריות המקוללות האלו, כי ידעתי שיהיה לי קשה להפסיק לעשן.

והנה לפני שתי דקות בערך עישנתי את הסיגריה הבהחלט אחרונה שלי!!!!!!

אני מודה לסיגריות על רגעים של נחת, שקט, מחשבה ומנוחה מהעולם, על ההנאה שהן גרמו לי. הסיגריה היתה חברה באמת באמת טובה שלי. מאוד אהבתי אותה, אבל איך לומר, יש חברים שלא טובים לנו
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
14 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד לך אלופה!!!
  • בהצלחה
  • נפלאה!!!!!
    מילנה של עוד 30 שנה תודה לך מאוד!!
  • הכל עניין של כוח רצון

]

• המון בהצלחה!!

גם בעלי הפסיק לעשן כשהכיר אותי ומאז חייו הרבה יותר בריאים
  • כל הכבוד לך

• כל הכבוד
  • כל הכבוד ! בהצלחה!

• תודה בנות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • בהצלחה!

• בהצלחהה!!!!!!!!!!!!!

חיים בריאים ונקיים

• וואו! מרגש מה שכתבת
    מורידה בפנייך את הכובע תותחית על
    בהצלחה

• כל הכבוד! גאה בך!! זה טוב שאת רואה את המחיר ששילמת, יהיה לך אולי קל יותר להרים את עצמך במקומות הקשים כשתשימי את זה מול הפנים.
    הלוואי שהייתי מוצאת מוטיבציה כזו לטפל במקומות אחרים כאלו אצלי
  • מחזיקה לך אצבעות ..
    כל הכבוד
    גם אני מעשנת אבל ממש בקטנה .. בקושי סיגריה ליום (הפחתתי משמעותית בתקופה האחרונה )
    הקופא האחרונה שקניתי החזיקה חודש וחצי ..
    אני גם במגמת ירידה עד הפסקה .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה