סקר חיות מחמד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מגדלות בבית חיה כלשהי?
    האם אתן מרגישות שזה תורם לילדים?
    האם זה תורם לכן?
    האם זה כיף בכללי או מעצבן ומעיק?
    היבט כלכלי - האם זה עולה לכן מעט או הרבה כסף?
    שורה תחתונה - מומלץ בחום או מומלץ להימנע? לאיזה ״טיפוס״ החיה תתאים ולאיזה לא?
14 תגובות
עמוד 1
  • תמיד חלמתי לגדל גולדן רטריבר
    אבל זה אף פעם לא יצא לפועל.

• יש לנו שני כלבים- נחי ושולי

• אין לנו חיית מחמד.
    בקרוב נעבור לדירת גן, ואני מקווה שבהמשך יצטרף אלינו חבר חדש.
    אני מעדיפה כלב, לא מתחברת לחתולים.
    אני מאמינה שתהיה הוצאה כלכלית וצריך גם פנאי לכלב (להוציא לטיול, לנקות אחריו, לוודא שהילדים לא הורגים אותו
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • לנו יש תוכי כבר 5 שנים , קנינו אותו שבני היה בן שנתיים . את האמת בשלב הזה זה תורם עבודה לי ולבעלי , שבני היה קטן זה עניין אותו יותר . אבל הוא כבר חלק ממשפחה . את האמת עם וכל שהוא אוכל לא יוצא הכי זול שבעולם (איזה 75-90 ש"ח לחודש ) .
    בעלי מאוד רוצה כלב , לברדור אבל בנתיים יש לנו ילד בדרך .................

http://www.holdthatpic.com/
  • למישהי יש ארנב?
    אני חושבת להביא ארנב לילדים, אבל לשים אותו במרפסת.

אשמח לשמוע חוות דעת מבנות על הטיפול והיוקר שלו והאם ניתן לשים אותו במרפסת.
    יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • הייתה לנו פעם כלבה- ברניז. מהממת, מתוקה, אבל מאוד מאוד קשה לגידול (בבית קטנטן) ועולה הון.
    לפני שנה הבאנו כלב- שי-צו, לאחר בקשות חוזרות של ליאור. מתנה ליומולדת.
    הכלב עלה המון- 4000 שח א-ב-ל:
    ידענו בדיוק מה אנחנו רוצים. כלב קטן, שאין לו ריח גוף, שלא משיר שיער (!!), ושיהיה טוב וידידותי לילדים.
    וזה בדיוק מה שקיבלנו.
    הוא מתוק ואנחנו אוהבים אותו מאוד.
    לא משנה מה הבנות יעשו לו- ימשכו, יתקעו אצבעות בעיניים, ירימו אותו- הוא לא ינשוך אותן בשום מצב.
    לכלב קטן יש ייתרון בטיפול כי הטיולים שצריך מאוד קצרים (הוא לא צריך להוציא אנרגיה, רק לעשות) ומאוד קל לקחת אותו איתנו לרוב המקומות שנוסעים.
    מה שכן- יש לו הרבה שיער וזה מצריך התעסקות- מקלחות וסירוקים. תפקיד של בעלי בלבד.

אני מאוד מרוצה שהבאנו אותו. היה קשה עד שנגמל אבל היה שווה.

מיכל

• אה- וההוצאות השוטפות לא נוראיות. שק אוכל עולה משהו כמו 200 ש"ח אבל הוא קטן אז זה מספיק להרבה זמן.
    בינתיים טפו טפו, לא היו הוצאות חריגות

מיכל

• לנו יש 5 חתולים. עסק די יקר, כי מסתבר שהם אוכלים הרבה
  • אין .
    גרים בדירה פיצית
    בעיקרון הינו רוצים כלב, אולי מתישהו

• מגדלות בבית חיה כלשהי?
    כן. חתול ספינקס ו-2 נחשים

האם אתן מרגישות שזה תורם לילדים?
    נראה לי שכן. הן נוגעות מוציאות לא מפחדות מחיות בכלל

האם זה תורם לכן?
    כן. אני מאוהבת בחתולה שלי
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • מגדלת כינים, נמלים, ושאר פולשים לא רצויים
    מנסה להיפטר מכל אחד מהם בעיתו
    לרוב הם מתעקשים לחזור, בעיקר החלק של הכינים

טוב נו, לא מגדלת אף חיה, לא מתעתדת לגדל אף חיה, מספיק לי 3 ילדות ותינוק מגודל לגדל

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• מיטלי
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • יש לנו שתי צ'ינצ'ילות בערך 3 חודשים (חלום שלי מאז שגרתי בבית הוריי) והילדים מאודדדד אוהבים אותם (זכר ונקבה - מיקי ומיני כמובן).

הם אומרים להם בוקר טוב ומכניסים אצבעות כדי שיריחו (לא נושכות), מפנקים אותן בצימוקים ובננות מיובשות.

ההוצאות באמת לא נוראיות, בערך 100 בחודש לדעתי

צריך להחליף נסורת פעם בשבוע וזה התפקיד של בעלי בזמן שאני והילדים איתם בשירותים והם רצים סביבנו
  • אוגר זה נחשב?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה