לקנות בחו"ל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לקנות ממש בחו"ל או לקנות דרך אתר של חו"ל - זה אותו מחיר?
    אני מחפשת מחשב נייד ואני כ"כ לא מבינה בקניות בחו"ל. בחיים לא עשיתי את זה (כן אני טיפשה אני יודעת אני פשוט כ"כ לא מתמצאת בזה לצערי) אבל אמרו לי שהרבה יותר זול בארה"ב (טוב מה זה עוזר לי... אני פה) השאלה אם אני קונה דרך אתר מחו"ל האם הרוחתי את הכמה גרושים שיותר זול שם או שלא ורק אם אני פיזית שם זה זול יותר.
    מישהי בעניינים?

5 תגובות
עמוד 1
  • בעלי טוען שלא כדאי כי אז אין אחריות, כלומר אין דרך לממש אותה.
  • עדיף לקנות בארץ. כי גם אם מחיר המשב יהיה יותר זול, המשלוח מאןד יקר, ובסופו של דבר יכול לצאת לך אותו הסכום בו את קונה בארץ, או אפילו יותר יקר.
    שווה לקנות בארצות הברית רק אם את נמצאת שם פיזית
    נטלי
  • כן זה מה שנגה אמרה לי. באסה...
    טוב נקנה בארץ אין ברירה...

• בנוסף לאלות המשלוח יש גם עניין של מסים - מע"ם + מס על המחשב עצמו . במקרה הטוב זה 30-35 אחוז במצטבר . רק עם משהו טס לארה"ב או מזרח הרחוק . אירופה זה אותם מחירים כמו כאן
    http://www.holdthatpic.com/
  • השאלה מה לקנות בחו"ל?
    אני לא בעד לקנות מוצרים יקרים אפילו שזה הרבה יותר זול שם...כי קודם כול המשלוח מאוד יקר!!ודבר שני שזה סוג של סיכון מסוים לא יודעת במה הסיכון מתבטא כי אני מאמינה שאם זו חברה רצינית יש לה כן תעודות אחריות וכו..אבל זה לא כמו חנות פה בארץ שאם יש לך בעיה ניצן לבוא פיזית ולהתלונן וכו.....
    אבל בקשר לבגדים-אני מזמינה מלא מחו"ל מאתר נקסט....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה