פורקתתתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייי לכולן! היום שלי היום ממש התחיל גרוע! הגעתי לבדיקת אולטרסאונד מטעם הרופא נשים שלי שיבדקו את גיל ההיריון. איך שהגעתי אמרו שהייתה נפילה במחשבים ויש איחור של שעתיים. הגעתי ב10 ונכנסתי ב12. הרופא נשים שלי אמר לי למסור לד״ר שעושה לי את האולטרסאונד שזה יתבצע דרך הבטן ולא באופן פנימי. אמרתי את זה לד״ר והוא פשוט צחק עליי ואמר :״אני עושה מה שאני רוצה ואף אחד לא אומר לי מה לעשות וכרגע את מטופלת ע״י ולא על ידו. מזועזעת מדבריו הורדתי בגדים ודמעה יורדת על הלחי שלי. לאחר שסרק הכל הוציא לי תמונה של העובר ואמר לי שאני בשבוע 12+6. לאחר מס דקות אמר לי שביצע לי עוד בדיקה שנקראת שקיפות עורפית. בדיקה שכלל לא ביקשתי ונדרש ממנו לעשות! לא הייתי מוכנה לעבור את הבדיקה הזאת מסיבות אישיות. המומה אמרתי לו כיצד אתה מבצע לי בדיקה שלא נדרשת כלל??? אמר לי ״הזכרתי לך שאני עושהמה שאני רוצה״? עוד המומה הייתי ובאותה נשימה אמר דרך אגב יש חשש מוגבר לתסמונת דאון. 1 מתוך 18 המומה הייתי ממה שאמר מהזלזול/חוסר רגישות וחוסר אנושיות בדרך בה טיפל בי במשך כל החצי שעה שהייתי אצלו. באתי לצאת ממנו והוא אמר מחר תלכי לרופא שלך שיבצע לך דיקור מי שפיר. אמרתי לו אני לא מתכוונת לבצע את הבדיקה מזלי שאני לא בידיים שלך ושיהיה לך יום טוב כי את שלי כבר הרסת!!! יצאתי משם כולי בוכה ובנוסף על זה שהייתי לבד ובעלי לא יכל להיות איתי.. לא מבינה למה אני צריכה לסבול את כל זה ושיתנהגו אליי כל כך מגעיל ובנוסף שיבצעו לי בדיקה שלא ביקשתי בכלל???? ובנוסף לא הייה כתוב גם על הטופס שאיתו באתי שיבצעו לי בדיקה שהוא ביצע על דעת עצמי
1 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה אחת
    הרבה פעמים בחיים אנחנו נתקלים באנשים אטומים או גסים...
    צריך לזכור שזה שלו...ואת במקרה היית בדרך שלו באותו יום.
    אל תנצרי את הזכרון של היום הזה בלב שלך.
    את בהריון וזה מרגש ומדהים כאחד
    על זה תחשבי
    מה שכן, מאמינה שדברים לא קורים לנו סתם...ואם כבר עלה חשד לתסמונת דאון - ואם זה רלוונטי לך לדעת לגבי זה - אז כדאי להמשיך את הבירור אם על ידי דיקור מי שפיר ואם על ידי בדיקת דם שמחליפה את הדיקור.
    בכל מקרה המון בהצלחה
    יום מקסים
    וחיבוק גדול

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה