כמויות הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ליהי,
    אני צריכה בבקשה שתעזרי לי לעשות סדר. יש לי תינוקת בת 6 ימים.
    כמה "זמן" אני אמורה להניק בכול צד להאכלה? (חלק אומרים לי רבע שעה, חלק 20 דק', בביה"ח אמרו לי ללא זמן ומצאתי את עצמי יושבת איתה 3 שעות סה"כ בהנקה).

הבנתי שאין לי דרך לדעת אם היא אכלה טוב מעבר לעלייה במשקל וכמות חיתולים.
    יש "נוסחה" לבדיקה שכמות החיתולים מתאימה לכמות שהיא אמורה לאכול?

אם אני מאכילה אותה חצי שעה מכול צד ואז היא מתעוררת שוב ורוצה לאכול שוב, אני נותנת לה עוד חצי שעה בערך והיא עדיין לא נרדמת ומכניסה אצבע לפה ומחכה תנועות מציצה לתת לה עוד? (זה אחרי שבדקנו חיתול ואחרי הוצאת גזים)

יכול להיות שהגוף שלי לא מספק לה מספיק חלב?
    בנוסף הפיטמות שלי כבר ממש פצועות, עוד מביה"ח, אני שמה לנולין וחלב אם וממשיכה להניק (שאיבה עשתה לי יבלת ולא הסתדרתי עם פיטמות סיליקון) יש דרך להקל על הכאב?
    והאם לנקות את השד משאריות לנולין? (על הקופסא כתוב שלא צריך ובביה"ח אמרו לי שצריך)
    תודה רבה רבה
    מתנצלת על הפצצת השאלות...

2 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה מזל טוב וסליחה שלא עניתי מהר :(
    אז ככה , היא אמורה לאכול בערך עשרים דקות של הנקה פעילה כלומר , כשאת רואה תנועות מציצה ואת הלסת זזה . כל ההנקה כולל גרפס ומעבר בין הצדדים עם החלפת חיתול באמצע לא אמור לקחת יותר משעה בערך . במידה ולוקח יותר זמן כמו אצלך משהו לא תקין ..
    היא אמורה לאכול בין 8-12 ארוחות ביממה ולספק כ6 חיתולים רטובים ( צואה ושתן יחד ) ביממה .
    ישנן כל מיני סיבות למיעוט חלב , מאחיזה לא נכונה את השד שאינה יוצרת גירוי לייצור חלב ועד בעיה פיזיולוגית , אני מציעה לך פשוט להזמין מדריכת הנקה שתעשה בירור לכל הדהרים ותנחה אותך באופן מקצועי ואישי :)
    בהצלחה ועדכני אותנו

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • היי
    אני השתמשתי בפורמולה הומאופתית להגברת ייצור החלב
    רכשתי אותה בבית מרקחת ראשונים פארם, ממש עזר לי !
    אני יודעת שיש להם גם משהו לפטמות סדוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה