בננות, 2 שאלות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה ראשונה בנוגע לשינה של נהוראי...
    נהוראי היה נרדם תמיד אך ורק במיטה שלו.
    לא בלול אצל סבתא ולא איתנו, אפעם לא.
    בשבוע האחרון הוא קם בלילה בקביעות ועובר אלינו למיטה
    אני קמה לפיפי או מסתובבת ומופתעת לראות אותו לידי...

10 תגובות
עמוד 1
  • בנוגע לשינה, יש להם תקופות כאלה
    אני לפעמים מוצאת את שניהם אצלי במיטה

• לגבי השינה- אם זה ב-סדר מבחינתכם, תזרמו. אם לא, אז תחזירו אותו למיטה שלו בכל פעם שאתם מגלים שהוא ישן איתכם...
    אולי תנסי לתחקר אותו למה הוא מגיע אליכם.
    לדעתי זה צורך שלו.

לגבי השאלות לגננת- אם את מרגישה צורך לדעת על מה שקורה בגן קצת יותר, אז למה לא לתחקר?
    אני גם מרגישה לא נעים "לחפור" לגננות, אבל אחת לחודש- חודש וחצי אני מרימה טלפון אחרי הצהריים, או ביום החופשי שלה ושואלת ומשוחחת איתה על הכל. ולא משנה אם זה פעוטון או גן עירייה...

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • לגבי השינה - טל כזה בול. לי זה לא מפריע. הם לא ישנו איתי עד עולם אז אני נהנית מהרגע
  • לגבי השינה .. אני לא הכתובת כל השלושה ישנים איתי באיזשהו שלב בלילה ולפעמים גם כל הלילה
  • נורא מאוחר ואני בדרך למיטה אז בקיצור..

לגבי השינה מוכר מאוד, אנחנו עבדנו מאוד קשה שכל ילד תהיה לו הטריטוריה הפרטית שלו לשינה

• לגבי השינה - גם מיכל הייתה ככה.
    אצלי כולם מגיל 3-4 חודשים יודעים שכל אחד במיטתו.
    אבל למיכל הייתה תקופה שהייתה באה ונשכבת לרגלי המיטה. הייתי מגלה אותה שם בבוקר.
    לפעמים כשהיינו מתעוררים - הינו מחזירים. לפעמים לא.
    זה עבר לה מעצמו.
    עכשיו איתן מגיע. והוא לא כזה עדין. לשכב לרגלי המיטה זה לא בשבילו. הוא מגיע עם כל השלל שלו (כרית, שמכה, שתי בובות ולפעמים גם בקבוק מים. לא ברור איך הוא סוחב את כל אלו)
    ורוצה לשכב רק בינינו.
    אבל אצלו זה קורה בעיקר לפנות בוקר.
    ואצלי, אם באים אחרי 4 בבוקר, זה לא נחשב לישון עם ההורים, זה נחשב פינוק של בוקר להתקרבל עם ההורים. כי למי יש כוח להתעסק בזה ב 4 בבוקר. ככה יש עוד סיכוי שנישן כולנו עוד קצת.
    אם הוא מגיע באמצע הלילה אז משתדלים להחזיר.
    וגם מדברים איתו בזמן ערות על הנושא.
    ונראה לי שהילדה שישנה בגיל 12 עם האמא - זה בחירה ורצון של האמא שהוביל לזה. לדעתי, לילדים שיש להם מודעות לכך שבנורמה לכל אחד יש מיטה משלו, ולישון עם ההורים זה לא כמו שזה אמור להיות בעיקרון, גם אם בתקופה מסויימת זה קורה יום יום, זה לא יקרה. כי כל אחד גדל ומקבל על עצמו את נורמות ההתנהגות המקובלות בבית. ואם הנורמה היא לישון במיטה שלך - בסוף הם ישנים במיטות שלהם.
    אם הנורמה בבית לישון עם ההורים - ויש גם בתים כאלה - אז יש מצב שגם ילדה בת 12 תישן עם אמא.
    ולגבי השאלה השניה, כמו שהבנות אמרו לך, תשאלי מתי זה זמן נוח להתקשר או לשלוח מייל. רוב הגננות ישמחו לדבר איתך על הילד, לפרט לך ולספר לך סיפורים משעשעים מעולמו בזמן שנוח להם לדבר.

• היתה לנו תקופה כזאת שבני בא "לבקר " אותנו ונשאר לישון בנינו . עבר בעצמו . עכשין פעם בחצי שנה רק אם יש איזה בעיה , היתו לו נוזלת הוא הוא לשואל אותי ב2 בלילה איפו טיפות אף ואיזה טיפות אף לשים

http://www.holdthatpic.com/
  • בנות, תודה

• לגבי השינה, גם הילדים שלי כאלה...
    הייתה תקופה של לילות שלמים במיטה ופתאום תקופה של כל אחד תופס זווית במיטה שלי
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה