shuliko!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• קיבלנו עכשיו מכתב שבגלל החוק החדש אנחנו יכולים לבחור אם לרשום את רום אופיר שנה הבאה לגן חובה או לכיתה א'
9 תגובות
עמוד 1
  • איזה קטע

• אכן התלבטות קשה...
    אבל כפי שיצא לי לראות, הילדים שלך מפותחים מעל ומעבר מבחינה קוגנטיבית.
  • בדיוק יצא לי לדבר על זה עם חברה - בעקבות זה שנגה כתבה שבארה"ב זה 1.9-31.8 ואמרתי שאם זה היה כאן ויונתן נולד ב26.8 לא הייתי מעלה אותו (בעיקר בגלל עניין השפה אבל גם בגלל שהוא רגיש מאוד וגם בגלל שלדעתי להיות הגדול בכיתה נותן ביטחון).

זה מ-א-ו-ד תלוי באיך שאת רואה את הילדה.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • הכל ממש אידיבידואלי , את בני השארתי עוד שנה בגן ואני ממש מרוצה מזה . הוא פשוט פורח . עשיתי את זה לפי המלצה של הגננת בכלל האי בשלות רגשית. עוד שנה נתנה לו המון . אני אפילו לא חשבתי שזה יהיה עד כדי כך חיובי .
    לגבי ידע לא היתה לו שום בעיה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • הבעיה היא שבגלל שרום אופיר קטנה פיזית אז גם אם אני אשאיר אותה והיא תהיה הכי גדולה בכיתה א', לא בטוח שהיא תרגיש את זה כי הילדים חושבים שמי שגבוה הוא הגדול... אני רואה את זה גם אצל אופק דין
  • אני הייתי משאירה. יש לזה יותר יתרונות מחסרונות לדעתי...
  • את יכולה נגיד לרשום אותה גם וגם לשריין לך מקום בכיתה בבית ספר וגם מקום בגן חובה לשנה הבאה?

הרי יש עוד זמן עד ספטמבר והרבה דברים והחלטות יכולות להשתנות .... השאלה אם יש לך את האופציה הזאת?

• עוד לפני המכתב רשמנו אותה לגן כי התחיל הרישום

לדעתי יש אפשרות ואנחנו שוקלים גם אותה, בכל זאת יש עוד 7 חודשים....

ואנחנו עדיין בהתלבטות מאוד גדולה

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• תמר, תדעי לך שזה ממש לא נכון..אולי ילדים קטנים יותר חושבים שמי שגבוה הוא הגדול אבל ברגע שזה מגיע לכיתות ה'גבוהות' יותר הילדים מבינים טוב מאוד (וגם המורות שזה מה שחשוב) מי הגדול והבוגר והמבין..
    עכשיו שתי הבנות שלי בעצם בין הגדולים- והמורות שלהן מאוד מרוצות! הילדות מרוצות! ולכן גם אני מרוצה!! בחיי שלפעמים המורות זורקות לי 'הן יכולות לנהל את הכיתה', הן יודעות בדיוק מתי, איך, למה, הן עוזרות לילדים האחרים בהכל.. אני לא חשבתי שזה אפשרי (בעיקר בהקשר של אמילי כי היא לא באופייה מובילה) אבל זה כן אפשרי, הקטע הזה של בשלות זה בכלל לא בולשיט

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה