כאבי מחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי הלידה השניה, כלומר לפני ארבע שנים, התחילו לי כאבי ראש במחזור.
    בזמן האחרון זה מגיע למצב שממש ממש קשה לי לתפקד עם הכאב, וכמובן שזה מאוד בעייתי להיות חולים בכל חודש לכמה ימים....

מה אפשר לעשות חוץ מלקחת אקמול?
    האם ניתן לטפל בזה בדרך טבעית כלשהי???
7 תגובות
עמוד 1
  • התיעצת אי פעם עם רופא לגבי זה?

• גם לי יש כאבי ראש במחזור ...
    דרך טבעית אני לא מכירה ...
    שנה שעברה הכירו לי את ״אקמול פוקוס״ החוכמה לקחת את הכדור ברגע שמרגישים כאב קטן ... אם הכאב גבר גדול ,קשה להשתלט עליו .
    ותמיד טוב לפנות לרופא משפחה
  • לי יש מיגרנות גם בסביבות המחזור. אם את רוצה משהו טבעי את יכולה לנסות דיקור סיני. לי לא עזר אבל יש כאלו שכן עוזר להן.
    אם לא משנה לך - יש מלא כדורים. שווה לשאול נוירולוג.

יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • עדיין לא התייעצתי עם רופא, כי אז הם בדרך כלל לא מכוונים לטבעי.
    אלך בכל זאת להתייעצות, תודה!
  • היי..
    גם אני לאחר הלידה השניה ( לפני 3.5 שנים) התחלתי לסבול מכאבי ראש יום-יומיים לפני המחזור ובמהלכו.. ממש בלי יכולת לתפקד כמעט.. בחילות אי יכולת לפתות את העיניים באור כל רעש קטן היה מוציא אותי מדעתי...
    מעל שנתיים השתמשתי באדוויל/אקמול פוקוס וכ' עד שזה הפסיק להשפיע.

בחוסר ברירה הלכתי לנוירולוג, קיבלתי כדורים למיגרנה (כי זה מה שיש לי..) וקיבלתי כדורים ואני יכולה להגיד שאיך שאני מזהה תחילת התקף לוקחת כדור וזה מאחוריי.
  • נסי קפה שחור.
    הדבר הכי טוב זה להכנס להריון. לי פעם היו כאבי ראש ואחרי ההריון השני הם הפסיקו המאזן ההורמונאלי יכול להשתנות בעקבות לידות.
    תרגישי טוב
  • לפני שאת מתחילה כל חודש לקחת כדור, אני ממליצה לך קודם לנסות דיקור סיני
    נטלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה