היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
11 תגובות
עמוד 1
אני משתמשת במוצרים של פיניש , טבליות רגילות (לא ג'ל ) מלח מיחוד ונוזל הברקה . מלך ונוזל ממאלים פעם בה לפי הצורך . ע מחל גס לא שמעתי גם ככה חבילה מספיקה להרבה . http://www.holdthatpic.com/
אני משתמשת של פיניש. הג׳ל יותר טוב מטבליות, אבל יקר יותר. גם הטבליות עושות את העבודה, אז אני קונה ג׳ל רק כשיש מבצע. באבקה השתמשתי פעם, כשהיה לי מדיח קטן על השיש. נראה לי למדיח גדול זה לא מתאים. לא יודעת למה. משתמשים במלח מיוחד, לא נראה לי שמלח גס זה טוב. זה גם לא עולה הרבה ומספיק להרבה זמן. ומדיח טוב (בוש הוא טוב מאוד) עושה את העבודה גם בלי מלח. אני לא זוכרת מתי שמתי לאחרונה מלח
איך הסתדרת עד היום בלי מדיח??? במיוחד עם בקבוקים של תינוקות זה חובה!
גם לי יש מדיח של בוש. אחת הקניות הטובות
תודה בנות מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
תודה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
אני משתמשת בכל המוצרים של פיניש יש לי מדיח בלומברג, שמה בו את הכלים אחרי השלכת שאריות לפח, בלי שטיפה מקדימה. שמה בו גם סירים, אפילו את השרופים שבהם, כלי הגשה, גם כאלה שהתייבשו וקשים לשטיפה.
לגבי הטבליות של פיירי, חברה שלי קנתה, אמרה שהם טובות, לא ראתה הבדל בין הפיירי לפיניש...
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים