היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה שלומכן? יש לי שאלה בקשר למטרנה: עידו כבר נגמל מהמטרנה. יותר נכון הפסקתי לו והוא זורם עם זה מצויין. זוהר שותה מטרנה שלב 2. לעיתים רחוקות אני נותת לעידו בקבוק (אם הוא לא אכל טוב ארוחה, או עייף מידי לשבת איתנו בשולחן... זה נורא אם אני נותת לו מטרנה שלב 2 (פעם בשבועיים, נניח) במקום שלב 3? אני לא רוצה לקנות במיוחד בשבילו כי מותר להשתמש במטרנה חודש מהפתיחה... תודה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
8 תגובות
עמוד 1
בתדירות כזאת ממש לא נראה לי שיש בעיה . זה כמו פעם בה לאכול מעדן אחר . הרי זה לא כל יום ולא משמש כי אוכל העיקרי שלו. http://www.holdthatpic.com/
ממש לא משנה. השלבים של מטרנה שונים כדי שהילד יקבל בכל גיל את ההרכב התזונתי שמתאים לו. אם התז-ונה העיקרית שלו זה אוכל רגיל והוא מקבל את כל המרכיבים מאוכל רגיל ומטרנה זה בעצם רק פינוק מדי פעם, אז אין שום משמעות לשלבים. זה כמו לשתות לפעמים שוקו, רק יותר בריא ומה שלומך חוץ מזה?
למה בעיה? הוא גדול יותר... זה נראה לי לחלוטין בסדר. לאיתן לא מצאתי אופטימיל שלב 3 אז קניתי שלב 1. זה מה שהיה בסופר. והאמת כבר תקופה ארוכה שזה מה שיש בסופר. הוא לא כ"כ מתבסס על זה אבל פעם ב אני נותנת כן. עכשיו כשהוא חולה הוא שותה רק את זה.... לא אוכל שוםםם דברררר אחר רק מזה וזה שלב 1...
ואיפה היית???? התגעגעתי
ממש לא בעייתי. שלב 2 מספק את כל הצרכים התזונתיים. שלב 3 מספק בעיקר תוספת לתז ונה רגילה.
ברור שאין בעיה עם זה אלון שלי בן שנה ו4 והוא לא אכלן בכלללל השארתי אותו בשלב 2
ובלי קשר
תודה בנות מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך! ---------------------------------------------------------------------------------------------- "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
אין מנוחה אצלכם ...הרבה בריאות ותשובות תקינות ב״ה ומברוק על הבית החדש ... שיביא עימו הרבה אור , אושר ונחת ...
תודה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.