שאלה לדתיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קורה לכן שאתן מרגישות ״דתיות מחמד״? כלומר שאתן נכנסות למעגל חברתי כלשהו ואתן מרגישות שמתיחסים אליכן קודם כל כאל דתיות ורק אחר כך מתפנים לשמוע מי ומה אתן באמת?
    מעצבן אותי שאנשים חושבים שאם יש לי כיסוי ראש אז הם כבר יכולים לשער מה הן האמונות שלי, איזו מוזיקה אני אוהבת, למי הצבעתי בבחירות, ואיזה סוג של דיבור יצא לי מהפה.
    אני לא מבינה למה אנשים מופתעים כל פעם מחדש כשהם מגלים שאני אוהבת חיות, מכירה הרבה מוזיקה בלועזית, או, רחמנא ליצלן, מדברת מילים מלוכלכות (שיט נחשב?).
    ניוז פלאש - אני קודם כל בן אדם, אז בבקשה אל תתיגו אותי!
10 תגובות
עמוד 1
  • אגב, ההודעה לא התיחסה לבנות בפורום. אתן מותק
  • מבינה אותך, לכן היום שאני מנהלת דו שיח עם אנשים
    וזה תמיד נגרר לפאן דתי איכשהו... אני תמיד אומרת שאני לא דתייה
    אני חוזרת בתשובה.
    מדהים איך אנשים משנים את עורם ומתלהבים "היית בצד השני?"
    פתאום השיחה זורמת והסטיגמות נעלמות.

ככה זה היום, בנוגע לכל מגזר או דת.

• ברור..
    אבל אני מתה על הבועה שמתנפצת כשאנשים שהפכו אותך לדתיית מחמד מגלים שאת לא נכנסת להם בדיוק למשבצת שהם הכינו לך..
  • ואני באה מבית דתי לייט. לכו תסבירו לאנשים את המשמעות של זה
  • מבחינתי זה הכייף שאנשים מתחילים לדבר איתי מבינים
    שיש המון סוגים של דתיים
    ויש להם צמאון ללמוד ולהבין את החיים שלי
    הכי הם בהלם שאני מחמיאה להם על בגדים(נשים כמובן)
    על בגדים חשופים...ומצפים שאני יחזיר אותם בתשובה

]

• אצלי התשובה היא גם של שירה וגם של עמית ביחד

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אני "חרדית מחמד"

• זו תכונה אנושית שקיימת אצל כולם. הצורך לקטלג.
    כבר היה פה דיון בפורום בעבר- רק לכיוון ההפוך, כשנדהמתי שהחרדיות חושבות שכל החילונים מתעניינים רק בג'יפים ופלאפונים. דהיינו- אני חילוני משמע אני שטחי.
    זה לא נעים כשמקטלגים אותך- ורק שיחה עם אנשים שהם לא מהבועה שלך תנפץ את הדעות הקדומות על התיוג שלך. וזה לא משנה אם את מדברת כדתיה, יהודיה, אישה, ספרדיה, עשירה או כל דבר אחר. זו תכונה אנושית- שצריך לא לזרום איתה.
  • נכון מאוד

• מה את מדריכת זומבה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה