זה שוב קורה?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עברו 32 יום מההפלה
    עשיתי בדיקת הריון והיא יצאה חיובית
    הבעיה היא שאני מרגישה כאבים חדים וחזקים בצד ימין- בדיוק הכאבים שהיו לי לפני שירד לי דם בפעם הקודמת....
    זה קורה לי שוב?! אני לא מסוגלת ללכת לרופא כי מוקדם מאוד וגם אם הוא לא יראה כלום הוא יגיד שעדיין מוקדם ואי אפשר לדעת (זה מה שהיה בהריון הקודם וגילינו בסוף הריון מחוץ לרחם)
    אני לא מפסיקה לבכות!!
    אני לא רוצה לעבור את זה שוב....
    אני כל כך מפחדת.....

4 תגובות
עמוד 1
  • לא בהכרח שזו הפלה.
    אולי הרחם מתחיל להתרחב לו ומכין מקום לעובר שלך. בואי ונהיה אופטימיים… תלכי להיבדק ותראי מה יגיד הרופא, למרות שאת חושבת שזה מוקדם מיד.

l]
  • 32 ימים לאחר הפלה זה מאוד מוקדם, אמנם אני לא שוללת את האפשרות שמדובר בהריון אבל בדקת קודם לכן שהבטא התאפסה?
    יכול להיות שהתוצאה החיובית היא כתוצאה מהזמן הקצר שעבר מאז ההפלה ויתכן הריון, בכל מקרה הכל אפשרי, אני נכנסתי להריון בערך חודש וחצי לאחר הפלה, שיהיה בהצלחה!

• הי,
    קודם כל תודה על תשובתכן, אתן מקסימות!
    הביטא שהייתה לי שבוע אחרי הפלה היא 12 (לעומת 108 ביום ההפלה), יכול להיות שזה באמת רק שארית? הייתי בטוחה שזה מראה על סימני ירידה והיא התאפסה...

אני כל כך רוצה את זה שאני כבר חושבת מעבר לכל היגיון....
  • מה נסגר בסוף... מקווה שטוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה