ערב טוב בנות
אני מרגישה צורך לשתף אתכן בסיפור שלי כדי לחזק אותכן ואולי לעזור לכן אני בת 24 בגיל 23 התחלתי בטיפולי פוריות לאחר שהתגלה אצל בעלי בעיית זרע חמורה יש לציין שיש לי ילדה מהריון ספונטני בת 3 שתיהיה בריאה.
הרופא לא דאג ממני ואמר לי שבגלל שאני צעירה אני יקלט מהר וזה לא קרה מהר בכלל....הייתי מתוסכלת החברות מסביב שיגעו אותי מה עם עוד ילד וזה שהילדה שלי גדלה וחסר לה אח גם השפיע על הלחץ והפחד הזה שאני תוהה לעצמי האם אני יזכה להיכנס להריון? זה יקרה מתישהו אחרי כל השלילי הזה?
בכל סבב הוחזרו 2 עוברים שהתחלקו יפה ועדיין לא נקלטו.
המצב גרם לי להתקרב לאמונה בה' התחלתי לעשות הפרשת חלה ללכת לכותל לקברי צדיקים להדליק נרות שבת ניסיתי הכל!!! רק שיגיע כבר ההריון המיוחל...עברתי 4 שאיבות וסך הכל 8 סבבים של החזרה שכשלו ושוב אני מזכירה לכם שאני בחורה צעירה ובריאה והבעיה היא רק זרע...אבל העוברים לא נקלטו עד שנתקלתי פה בבחורה שמסרה תרופות ונקלטה לתאומים הלכתי אליה לאסוף את המנופור ואז היא סיפרה לי שהיא הלכה לרב חיים עמרם איפרגאן המכונה "אולטרסאונד" ואמרה שהוא נתן לה תאריך שבו היא תיהיה בהריון אני ממש רציתי ללכת אבל בעלי לא רצה למהר מהסיבה שצריך להתחייב לרב שאם את נקלטת להריון את משלמת 500 שקל תרומה לנזקקים ואם זה בן את מתחייבת שהרב יהיה הסנדק ואת תורמת 1100 לבית הכנסת שהרב בונה...אני הייתי מיואשת ונואשת ומוכנה לעשות הכל בשביל ההריון הזה והתעקשתי ללכת לרב.
וכך היה קבעתי לרב בקרית אתא אני בכלל מאיזור המרכז הגענו וסיפרנו לרב את הבעיה ואז הרב בירך אותי לקח את העט ורשם בשעה טובה ומוצלחת הריון עד 30.12.13 אני הייתי אצל הרב בספטמבר והייתי בדיוק כמה ימים לפני הבדיקת בטא ואז יצאתי משם בהרגשה טובה שזה יקרה בקרוב מאוד...ובבדיקה תודה לאל בטא 583 ובאולטרסאונד תאומים!!! היום תודה לאל ישתבח שמו אני בשבוע 17 ויש לי שני בנים בדרך שיזכו לסנדק צדיק!
יש לציין שאני בחורה חילונית לגמריי והסיפור הזה אינו מסופר על מנת לעשות לכן שטיפת מוח באמונה. אלה באמת לנסות לעזור לכן יש פה בנות שמכירןת אותי בפורום באופן אישי וגם נפגשנו ומי שוותיקה פה מכירה אותי בשם nofi רק שהחלפתי את השם.
מאחלת לכולכן בהצלחה ושתקלטו במהרה להריון תקין ובריא!!!
ותזכרו "אין יאוש בעולם כלל"
תאמינו לי בורא עולם נתן לי את התאומים האלה בזמן הנכון הכל לטובה ובידי שמיים ...ככה אני לפחות מאמינה