היום אנחנו חוגגים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא את השנה החדשה, אלא שנתיים מאז שעזבנו את ישראל!
    עלינו על טיסה עם 8 מזוודות, השארנו את החברים, את הבית, את ההורים ואפילו הכלבים (שהצטרפו אחרי 3 חודשים). את הסילבסטר 'חגגנו' מעל איזה אוקיינוס וכשהגענו לסיאטל חיכתה לנו לימוזינה. הגענו אל הלא נודע...
    יש לזה כמובן דברים חיוביים ודברים שליליים, אבל בסופו של יום אנחנו מרוצים.
    ומחר הזמנו אלינו את המשפחות שהגיעו יחד איתנו (פלוס כאלה שהצטרפו בגיוס נוסף)
    וסוף סוף חוץ מעוגות אין בישולים! הזמנו סושי!!
    אז מזל טוב לנו...

14 תגובות
עמוד 1
  • וואו, שנתיים!!!! מזל טוב!
    נחמד שהזמנת אליכם את השותפים לחוויה, תהנו!!!
    רילוקיישן נראה לי כמו משהו קשה אבל הרפתקני, מפחיד אבל מרגש, בודד אבל מלא בהזדמנויות חדשות. מקווה שתמיד יהיה לכם יותר טוב וחיובי מאשר שלילי

• אז היום לפני שנתיים נטשתם אותנו לגולה?

• לא יאמן שעברו כבר שנתיים
  • מזל טוב! מעניין איך משפחות אחרות חוו את התהליך
    נוגית זה לתקופה? או שזה להשאר? או שזה פתוח...
  • וואווו

אני לא מאמינה שכבר שנתיים עברו מאז
    פייס: ortal_hori

• לא להאמין שעברו שנתיים ..
    עשינו מפגש פרידה לכבודך והיה כיף גדול לפגוש
  • איך שנתיים
  • נגה ראיתי אתמול את "אמא מחליפה" על הזוג שגר ליד מיאמי, וכל הזמן חשבתי עלייך!!!!!!!!!!

ראית את הפרק הזה? הוא נמצא בצפיה ישירה במאקו.

מעניין ומסקרן אותי מאוד לדעת מה את חושבת עליו!!!

אני ממש אהבתי את המשפחה האמריקאית, ההורים הם אחלה לדעתי. פועלים בשיקול דעת ועל פי ההגיון שלהם. מבינים טוב מאוד את החסרונות, ומנסים למזער נזקים. גידלו ילדים ממושמעים, טובים ומחונכים. רואים כל הזמן שיש להם רגש עז כלפי ישראל,והם מנסים בכל הכוח להעביר את זה גם לילדים. לא פשוט לגדל ילדים רחוק בין הגויים, דברים שמובנים מאליהם כאן הופכים שם למשימה כבדה, להורים יש הרבה אחריות, הדברים מוטלים עליהם כי אין מערכת ציבורית שתעשה זאת עבורם. אני חושבת שהזוג הזה הצליח במשימה, לפחות בדור הזה. מה יהיה בדורות הבאים? את זה אף פעם אי אפשר לדעת, כי גם אם גרים בישראל הבת או הבן עלולים פתאום להביא הביתה מישהו שלא תיארנו לעצמנו....
  • איך הזמן רץ מהר.....

• לא להאמין שעברו שנתיים!!!

שמחה לקרוא שטוב לכם ואתם מרוצים, מאחלת לכם שתמיד תרגישו הכי בבית בכל מקום שתבחרו

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אוי גלי! אני זוכרת כמה התרגשתי!!
    המשפחה השניה שלי

• נגה, אז שלחתי לך קורות חיים והתבטלו ימי הראיונות.

בכל מקרה לא התקשרו אלי...
  • אני אבדוק מה המצב של זה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה