עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חייבת עזרה, השבוע גיליתי שאני בהריון לאחר לידה, ילדתי לפני 4 חודשים וזה הריון לא רצוי, ואני לא יודעת עם להמשיך עם ההריון , נורא קשה לנו מבחינה כלכלית, יש לנו 2 ילדים קטנים ואוכלים אוכל מיוחד ( נאוקייט) והתינוק חולה והגשתי מכתב פיטורים כבר לעבודה שלי והתינוק לא יכול להכנס כרגע למסגרת ואני לא יקבלו אותי לעבודה בהריון, וביטוח לאומי לא יעזור אחרי הלידה הזאת, אני באמת עובדת עצות, לא יודעת מה לעשות, יהיה לי קשה להביא אותו לעולם וגם יהיה לי קשה לעשות הפלה, ואין לי מהמשפחה עזרה בכלל נפשית, ואני מרגישה שאולי יתמוטט מהקושי, ממש קשה לי
    ישמח לעזרה בייעוץ...

שני פטוסי
1 תגובות
עמוד 1
  • אומנם אני לא יכולה להחליט עבורך.. מי אני ומה אני.. אבל דעתי הצנועה היא,
    תגידי תודה על מה שיש לך. היו הרבה אנשים מתיייייים להיות במצב שלך, למרות המצב הכלכלי הקשה. ילדים זה אור ויש אנשים שבוכים לילות לקבל את האור הזה.
    מי שנותן חיים- נותן גם פרנסה ובריאות... וכמו שמוות וחיים לא ביד האדם, כך גם לא הפרנסה.

בהצלחה.

l]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה