הריון וטבעונות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי איילת,

אני בהריון ראשון, לאחר טיפולי פוריות ואני טבעונית (אינני אוכלת מוצרים מהחי - בשר (כן, גם לא דגים ), חלב, דבש וכו').

אשמח לקבל טיפים בענייני תזונה נכונה למהלך ההריון.

וגם לדעת, היכן אוכל למצוא תזונאית שמתמחה בהריון (ואם יש לכך חשיבות - הריון לאחר טיפולי פוריות) וטבעונות.

תודה מראש.
3 תגובות
עמוד 1
  • היי
    את בהחלט יכולה להמשיך בתפריט טבעוני בתקופת ההריון,רק שכמובן עלייך לתת תשומת לב ולוודא שאת מספקת לעובר את כל מה שהוא זקוק לו.
    החוסרים עלולים להיווצר מבחינת כמות חלבון, ברזל,B12, ויטמין D וסידן. לדוגמא- על מנת לקבל חלבון מלא כפי שמקבלים בתזונה מן החי את יכולה לאכול שילוב של קטניות ודגנים (למשל מג'דרה/פיתה עם חומוס), לשלב אגוזים וזרעים למינהם.
    מזונות שמעושרים בברזל- טחינה,קטניות, דגנים מלאים.
    B12- יכול להיות שתזדקקי לתוסף. תלוי בבדיקת הדם
    מזונות שמועשרים בסידן- ירקות ירוקים,טחינה,שקדים.
    כמו שכתבת, אני ממליצה על ייעוץ אישי של דיאטנית לדגשים בתזונה טבעונית בהריון.
    מה אזור מגורייך?

איילת גוטרמן
    דיאטנית קלינית
  • היי איילת,

תודה על ההתייחסות המקיפה.

אני מאזור השרון.
  • את מוזמנת ליצור איתי קשר,הקליניקה של בכפר סבא:)

איילת גוטרמן 054-9400468

איילת גוטרמן
    דיאטנית קלינית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה