לישון אצל חברים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן מסכימות לילדכם לישון אצל חבר/ה מהמין השני?

אני לא...למרות שהן מבקשות):

20 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שלא תהיה לי בעיה בגיל כזה
    אנחנו עוד לא הגענו לזה. הם עוד לא ישנו אצל אף אחד והנושא לא עלה
    ובנוסף לגדול שלי יש רק חברים בנים הוא לא ככ משחק עם בנות

• אני חושבת שלא תהיה לי בעיה בגיל כזה
    אנחנו עוד לא הגענו לזה. הם עוד לא ישנו אצל אף אחד והנושא לא עלה
    ובנוסף לגדול שלי יש רק חברים בנים הוא לא ככ משחק עם בנות

• לא הגענו לגיל של לישון אצל חברים.
    אף פעם לא יצא לי לחשוב על שינה אצל המין השני.
    עכשיו, כשאת מעלה את זה הנושא מעלה בי רגשות מעורבים.
    לא יכולה להגיד לך בפה מלא שאין לי בעיה עם זה.
    משום מה חשבתי שהגיל בו מתחילים לישון אצל חברים, זה בדיוק הגיל בו היצורים מהמין השני הם איכסה, אז הנושא בכלל לא עולה.
    לאחיינית שלי יש מסיבות פיז׳מה כל שני וחמישי, הם בגיל הזה שבו זה להיט (בת 8). וזה תמיד רק בנות אצלם.

• לא.גם לא אצל אותו מין....מי שרוצה שיבוא לישון אצלנו.

גם אצל חברות לכי תדעי...יש אחים גדולים,יש חברים של האחים.לא יודעת.לא מרגיש לי טוב.
    וגם לכי תדעי מה המצב בבית.אולי ההורים רבים וכו',לא רוצה לא לדעת למה הילדים נחשפים.
    שמעתי על סיפור עצוב על ילדה שהלכה לישון אצל חברה ובבוקר מצאו את אבא מת בחדר....נכון שזה סיפור קיצוני,אבל אני מעדיפה שהבית יהיה תחנת רכבת ולדעת מה קורה...
  • נכון אני גם חושבת....
  • גם אצל בנות לא הייתי מסכימה
  • לא להסכים לישון אצל בנות (בגיל המתאים) זה נראה לי קצת over
  • למה לא בגיל הזה?
  • אולי תציעי להן להזמין אליך?
  • שושה, אני יודעת שזה לר הנושא אבל חייבת לציין משהו בפניך (אולי זה לא מענין אותך אבל בכל זאת)
    בתור אחת שמרגישה שילדיה צריכים ללמוד גם להזמין וגם להיות מוזמן (הכוונה לא רק לישון אלא סתם להתארח) זה מאוד מעליב כשעש אמא שלא שולחת את ילדיה אלינו.
    ויש לי כאלה מקרים, משום מה כשאנחנו מגיעים אליהם אז הכל טוב ויפה אבל כשבאים אלינו- באים לזמן קצר, לא שותים אפילו כוס מים וזה פוגע מאוד. אתה מרגיש מצורע!
    יש לפעמים קטע כזה שנימוס זה גם חשוב, או שפשוט אל תהיה חבר עם מי שלא בא לך..
    אבל במערכת יחסים צריך להיות הדדיות.
    סליחה אבל זה פשוט טרי אצלי):

• יש לי בעיה עם זה.
    בעיקר אם אני לא מכירה היטב היטב את המשפחה (וגם אז אין שום תוכנית ביטוח
  • אני מבינה שאני חיה בלה לה לנד
    לי ממש אין בעיה עם זה. כל עוד אני מכירה את ההורים והילד שלי היה שם בעבר וחזר עם חוויות חיוביות. אולי אני תמימה..
    הבכור שלי הלך לישון אצל חברת ילדות שהם גדלו ביחד כבר בגיל שנתיים וחצי. היום אין לו חבר קרוב ברמה הזו שזה בכלל עולה אבל הלוואי שהיה. בן או בת. אני מאמינה שעצמאות זה ערך חינוכי ושהוא מעצים את הילדים. כל עוד אני כמובן מכירה את המשפחה ומפעילה שיקול דעת כמובן. אני מבינה שאני בעמדת מיעוט הפעם
  • נגה,ראשית כמובן שזה מעניין אותי.
    שנית,לא הסברתי את עצמי נכון כנראה.
    הבנות שלי הולכות לחברות.לא בתדירות גבוהה מכיוון שאנחנו גרים בריחוק מקום מהגן ואין באיזורנו כמעט בנות מבית הספר של הגדולה(לא מרחק הליכה).
    בשעות אחהצ והערב בעלי לא נמצא ואין לנו רכב ככה שמעבר לתחושה שלי כאמא וההעדפה שלי לארח,מבחינה לוגיסטית זה מסובך לי.
    את שאלת על לינה שזה משהו אחר.
    לינה מבחינתי זה לא שייך.לא בזמן הקרוב בכל אופן.
    ואגב,אם כבר קרה שהגעתי עם הבנות לאן שהוא,אני לא אתן הרגשה לא טובה של באתי רק כדי לצאת ידי חובה....אני לא יודעת איזו חווית אירוח לא נעימה עברתם(מוזמנת לשתף אם תרצי)אבל אני מקווה שזה היה חד פעמי
  • שלי קטנות מדי לדעתי בשביל זה....
    פייס: ortal_hori

• לא נראה לי שתהיה לי בעיה ממין אחר...
    גם שלי צעירים מדי באופן כללי וגם שמציעים להם הסבים /דודים הם לא זורמים בכלל וטוב שכך
    קשה לי לשחרר
  • הם לא הוזמנו לחברים וגם לא מתכננת להזמין שישנו אצלנו...

אבל בעיקרון אין לי בעיה עם בני המין השני ואצל משפחה/בני דודים הם כמובן ישנים כל הזמן.
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אני מנסה לחשוב על שחר... לא נראה לי שיש לי בעיה בגיל כזה.
    נגה אני חייבת להגיד לך משהו - בחיים אתה לא יכול לדעת מה מו ומי. (בקשר למה ששושה כתבה) אני גם תמיד יעדיף שיבואו אלינו בדיוק מהסיבה הזו. כל פעם ששחר הולך לחבר עובר בי החשש הזה אבל אני בולעת את זה כי אני יודעת שאני כנראה מגזימה.
    אם הייתי גרה בעיר - לא הייתי נותנת להם ללכת לישון אצל אף אחד. אבל אני גרה בישוב מה שנותן לי להכיר קצת יותר טוב את המשפחות. שוב גם פה אין תעודת ביטוח... אבל אתה לא יכול גם להיות אובר מגזימן ולסגור את הילד. אין מה לעשות הם גדלים. זה קונפליקט שכל הזמן יהיה בי ואני אהיה חייבת למצוא את האיזון. אתה כל הזמן כל הזמן כל הזמן שומע על הטרדות מיניות אצל ילדים וזה עושה משהו.
    בקשר לנושא הספציפי - לא אכפת לי להזמין גם מהמין השני. הוא עוד קטן זה גיל שהם לא יסגרו את הדלת ויבקשו לשחק לבד זה גיל שההורים בשליטה מלאה כולל על מתי כיבוי אורות. מרגיש לי עוד בסדר. מה גם שהיה מקרה שבוע שעבר בקשר ללבוש... שחר הוא טיפוס כזה שיוצא מהמקלחת ומי שרוצה אני פה מתלבש בואו למופע. הוא עוד לא מתבייש
  • לחברים בנים לא מאפשרת, חברות בנות רק אם אני ממש מכירה את המשפחה...

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אני חייבת לומר שמצד אחד הגוננות מובנת ומצד שני- ילדים בני 6???
    הבן שלי בן 6 והוא אפילו לא בכיוון של מחשבות מהסוג הזה על בנות.
    מה נראה לכם שיקרה אם בת היתה מתארחת אצלו או הוא אצלה?
    מה שמעניין אותו זו רובוטריקים וכדורגל ולצייר ולכתוב סיפורים.
    החשש מהטרדות מובן לי- מצד מבוגרים,
    עם זאת- בעניין בנים בני אותו גיל- אני לא ממש מתחברת למה שאתן כותבות פה. אולי לבנות שלכן אין בנים חברים בני 6, אבל לרוב הם הרבה יותר אינפנטילים מבנות כנראה.
  • שושה אני מבינה, לצערי זה ממש לא חד פעמי. ליהפך בדיוק נזכרתי שזה קרה לי בישראל בדיוק לפני שנתיים וחודשיים (כשבעלי היה בביקור כאן) וזה ממשיך לקרות לי גם כאן.

בענין הלינה, הבנות שלי די תמימות. למשל כשבאות חברות אז כולן יחד הולכות לשירותים ואני צריכה להפריד, עם סיטואציה דומה עם בן- זה היה די מטריד אותי..אי אפשר להשתחרר מחרדות בקלות. וזכותי לחרדות מסוימות לא??

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה