בחירת בית ספר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני צריכה לרשום את הגדול שלי לבית ספר וממש מתלבטת ומיואשת כבר

8 תגובות
עמוד 1
  • אני יכולה לספר לך מה אני עשיתי כשהיתה לי ההתלבטות הזא ת, בחרתי בבית הספר הקטן יותר, למרות שהוא המרוחק יותר (אני מסיעה לבית ספר כל יום הלוך חזור) אצלי הדילמה היתה פחות קשה כי הרוב המוחלט של הילדים מהגן משוייכים מראש לבית ספר הזה (הרחוק/הקטן) לכן היא עלתה לכיתה א' עם כל החברות שלה (אמנם רובן שובצו בכיתה המקבילה אבל יצא שהיא מכירה כמעט את כל הילדים בשכבת א' בבית ספר) - לדעתי חשוב שיהיו פנים מוכרות בכיתה/שכבה אבל לא על זה תבוסס הבחירה- כל עוד יש לו חלק מהחברים שהוא מכיר שהולכים לבית ספר וחבר (אמנם טוב שהולך לבית ספר השני) - זה סביר.
    אני מאוד אוהבת את זה שהבית ספר קטן, אינטימי ולא המוני. זה לא פוגע אצלנו באיכות בכל אופן.

בהצלחה!

• לנו לא היתה בחירה.... אז חסכנו לנו את הדילמה הזאת

בראשון יש אמנם פחות תלמידים אבל אם מחשבים את היחס בין מספר התלמידים בכל בית הספר למספר הכיתות בשכבה, בשני יש פחות תלמידים בכל כיתה וזה לדעתי שיקול חשוב.

27 ילדים לעומת 33 (ממוצע כמובן) זה הבדל משמעותי

חברים הם רוכשים בחודשים הראשונים של השנה

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אין לי ניסיון בזה. אבל מה שרעות כתבה זה נכון.
    נסי לחשוב על הבן שלך על הצרכים שלו ומה מתאים. סתם לדוגמא - ילד שקשה לו מבחינה חברתית אולי יתאים לו בית ספר קטן יותר. נסי לברר על איכויות בית הספר מה כל אחד מציע, איך צוות ההוראה, המנהל ועוד.

• תודה

• מעבר למה שכצבו-
    ביקרת פיזית בבתי הספר?
    מנסיון שלי זה עוזר להחליט....
  • אנחנו בחרנו לפי הבית ספר הקטן יותר...
    לא פיזית אבל פחות כיתות.
    יש ליואב בכיתה 20 תלמידים!!!
    איזה כיף!!
    אני מאוד מרוצה מהצוות שם. ויואב הולך בכיף, וזה הכי חשוב....
    אגב, בעלי למד באותו בית ספר, אבל זה לא היה שיקול.....

• אני חיפשתי המלצות באינטרנט, בקבוצות של אימהות בחולון, והלכתי בעצמי לבית הספר.

מאמינה שיהיה בסדר
    פייס: ortal_hori

• תודה בנות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה