החלפת פורמולה אריזה סגורה בסופר פארם.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם אפשר? קניתי לפני חודש מטרנה אקסטרה קייר ב 76 שקל.האריזה הגדולה ובסוף עברנו לנוטרילון.עכשיו האריזה עומדת סגורה כבר חודש.אפשר להחליף את זה בסופר פארם לנוטרילון? אין לי כמובן את החשבונית..
    יש עוד מטרנה קטנה של הקומפורט ללא לקטוז אבל פתוחה.אותה כנראה אצטרך לזרוק כי הוא צורח מכאבים כשאני נותנת לו אותה למרות שהיא לעיקול קל אצלו היא עושה כנראה פעולה הפוכה..
7 תגובות
עמוד 1
  • בעיקרון לא מחליפים מטרנה בלי קבלה, זה בעייתי..
    אם יש מצב ששילמת את זה באשראי אז תבקשי והם יאתרו לך את הקבלה..
    אם לא אז כמעט אין סיכוי שיחליפו, אבל כן כדאי לנסות למקרה שתיפלי על מישהו שיסכים..
  • לא מחליפים, לפחות בסניפים פה אצלנו.
    מזון של תינוקות לא ניתנים להחלפה/החזרה גם אם הוא סגור.
    פעם אמא שלי קנתה לנהוראי שלב לא נכון והתחננה למוכר שלפני 10 דק' קנתה
    הסכים בדיעבד... ולאחר לא מעט בקשות.

• אין זה הוראות של משרד הבריאות חארות

• חוצפנים (:

למה חראות?
    אני אשאל אותך כך: נניח ואת עכשיו קונה לנכד שלך מזון שהוחזר ע"י לקוח לבית העסק אחרי שישב אצלו שבועיים באוטו באמצע אוגוסט.
    עכשיו אחרי שאני מספר לך את זה, את עדין נותנת לו לאכול מזה? את עדין רוכשת את החבילה בלי חשש? את יכולה לומר לי מה מצב התרכובת?
    עכשיו אני אספר לך שלי יש 8 חבילות סגורות שנקנו לפני 4 ימים ואין לי צורך בהן ועדין לא אקרא למשרד הבריאות "חראות" רק כי אני לא מבין רציונל
  • למה חראות?
    אני אשאל אותך כך: נניח ואת עכשיו קונה לנכד שלך מזון שהוחזר ע"י לקוח לבית העסק אחרי שישב אצלו שבועיים באוטו באמצע אוגוסט.
    עכשיו אחרי שאני מספר לך את זה, את עדין נותנת לו לאכול מזה? את עדין רוכשת את החבילה בלי חשש? את יכולה לומר לי מה מצב התרכובת?
    עכשיו אני אספר לך שלי יש 8 חבילות סגורות שנקנו לפני 4 ימים ואין לי צורך בהן ועדין לא אקרא למשרד הבריאות "חראות" רק כי אני לא מבין רציונל
    צודק ב100%!
    שוכחים שיש אנשים לא אמינים ואגואיסטים.

את חראית וטיפשה. זה אוכל של תינוקות לא לוקחים סיכון.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה