טיפים לתכנון ברית מילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שומעת המון דעות בעד ונגד, לא כל כך יודעת מה הכי טוב לעשות לבני שעומד להיוולד כדי להעניק לו את הטוב ביותר מבחינה בריאותית, פיזית ונפשית.
    מה עלי לעשות בנוגע לברית המילה ? מוהל באולם אירועים ? חיתוך אצל רופא לפני ורק לעשות מסיבה ? לא לעשות ברית בכלל..?

התחלתי בחיפוש אחרי מקום לברית והגעתי לאולם אירועים שנקרא תוצרת הארץ, נסעתי לבדוק כדי להבין את התמונה הכללית, שאלתי את בעל האולם ושיתפתי אותו בלבטים שלי, אך גם לו לא הייתה תשובה חד משמעית.. הוא אמר שיש זוגות שעושים ככה ויש שעושים ככה.. אם אדם כמוהו, בעל ניסיון רב בתחום, לא יודע לתת לי תשובה חד משמעית אז איך אני, אמא חדשה, שגם ככה מפחדת לעשות טעויות, אמורה לדעת ?

אשמח לקבל מידע רלוונטי ודעות של אימהות שכבר עברו את השלב המפחיד של לפני...

למען הגילוי הנאות, מאחר והזכרתי את שמו, זה המקום לברית בו ביקרתי.
    תודה לכולם.. מקום לברית

מתכוננת ללידה..
4 תגובות
עמוד 1
  • מניסיון אישי , רק אירוע בשמונה ימים כולל ברית באולם , כאמא לבת ושניי בנים , אני זוכרת שלגדולה עשינו אירוע כשהיתה בת חודשיים קיטרינג בחצר , היה סיוט , כולם באו לבקר עד האירוע והיתה לי עלייה לרגל כשאני אחרי לידה מצאתי את עצמי מארחת ללא הפסקה , עם האמצעי עשינו ברית בבית רק למשפחה ( בערך 50 הכי מצומצם) היה סיוט כי שוב הייתי צריכה לארח .. ועד האירוע כעבור חודש וחצי גם היתה עלייה לרגל ..
    עם השלישי כבר עשיתי ברית בשמונה ימים באולם והייתי כמו מלכה :) באתי והלכתי :) עם מתנות וכסף:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • תודה רבה! בהחלט עזרת לי להחליט.... ממש לא בא לי לארח אף אחד, לא לפני ובטח לא אחרי הלידה :-))))
    טוב.. עכשיו צריך ללכת לסגור עם המקום לברית.. תודה!

מתכוננת ללידה..
  • שמחה לשמוע שבחרת בהחלטה שמתאימה לך :)
    שיעבור בשלום והמון המון מזל טוב :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • ממליצה לך לעשות מה שאני עשיתי.
    עשיתי ברית באולם אבל הבאתי את ד"ר בנימיני שהוא מוהל רופא
    אז ידעתי שאני אהיה רגועה.
    היכנס לאתר שלו לעוד מידע
    http://www.urology-mohel.co.il/pages.asp?id=2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה