אולי יש לכן רעיון...? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קניתי כרובית. בד"כ אני קונה של גוש קטיף והפעם קניתי רגילה.
    ניסיתי לנקות אותה, השריתי אותה במים עם סבון ושטפתי טוב טוב..
    ועכשיו יש לזה טעם של סבון!!
    אווררתי, שטפתי עוד 8 פעמים בערך ועדיין יש לזה טעם של סבון!!
10 תגובות
עמוד 1
  • אין מה לעשות . כרובית וברוקולי בגלל המבנה הפלחים לא ניתן לייבש עד הסוף לכן תמיד ישארו שריריות של הסבון .
    אני ממש לא מומחית בנושא הכשרה אבל לפי מה שאני זוכרת מאיזה קורס שלמדתי בתואר בבר- אילם - ירקות כאילו גם כמו כל מני עולים מכשירים בחומץ בישול רגיל הכי פשות ואז שותפים במים זורמים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני מכירה הכשרה עם מים ומלח ... וותרי על הסבון
    ותני למישהו אחר לטעום . לפעמים אנחנו מתחילים לדמיין
  • מה שאלינה כתבה
    וגם כמו שגלי כתבה

    אגב, גם אני מתה על כרובית



    אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

    הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

    אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)


  • טוב אלינה היתה תלמידה טובה לפני 12 שנה - עדיין זוכרת . את אמת אני ככה שותפת את זה גם בלי קרשר לכשרות . חברה שלי שותפת ככה כל ירק גם שהוא "גוש קטיף " .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני נמנעת כמה שאפשר מגוש קטיף או מכל הכשר מהדרין, כמות הריסוס הורגת אותנו ומזיקה לבריאות. את יודעת מתי קלטתי את זה? שנה שעברה גידלנו תירס בחצר, וראיתי איך החרקים אוכלים את הפלחים ולא משאירים שום דבר ראוי למאכל. רק אז הבנתי כמה ריסוס שמים בזה כדי שלא יהיה אפילו חשש קטן לחרק זעיר בפלח התירס....
  • מה בסוף עשית? זרקת אותה?
    אני זוכרת שאמא שלי בישלה לי מרק עם כרובית וכשהוא היה מוכן צפה לה תולעת על מי המרק
  • אהמממ זו בעיה.....
    ביבי בום בלי קשר להלכה את יותר אוההבת לאכול חרקים???????מאשר ריסוס????
  • נזרקה לפח...
  • ETD העניין הוא שבמהדרין שמים יותר מכמות הריסוס הדרושה, כדי שלא יהיה שום חשש, אז כן, אני אישית מעדיפה שיהיה חשש ולשטוף היטב היטב. עד כה לא נתקלתי בשום חרק.
  • אהההה הבנתי אותך......
    האמת צודקת כנראה.....
    רעיון אדבר על כך אם בעלי....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה