סופש נעים לכולן! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן. אני כרגע בסוף שבוע 10. ומאז שגיליתי שאני בהיריון אני רק סובלת מקיאה בבוקר מיצי קיבה ובערב מקיאה את מה שאני אוכלת. אני משתדלת לשתות מים למרות שאני לא אוהבת. אני בבית מיום ראשון משותקת במיטה עם כאבים בצד סחרחורות ופנים חיוורות. לא הלכתי לעבודה שבוע. רוצה לציין שמאז שגיליתי על ההיריון במקום שאני יהנה ממנו אני לא מפסיקה לחשוב על משהו אחר מלבד ״מתי אני יהנה מההיריון״. אני אישית לקחתי את ההיריון נורא קשה וזה גורם לי למלא מחשבות ״מתי החודשים האלו יגמרו כבר?״ אני יודעת שזה לא צריך להיות ככה ואני צריכה לנסות להנות מההיריון כי זה המתנה הכי נפלאה שאפשר לקבל מבורא עולם,אבל השאלה שנשאלת היא מתי אני סוף סוף באמת יהנה מההיריון???
1 תגובות
עמוד 1
  • הי חמודה !
    קודם כל חיבוק גדול !!!
    שנית, לדעתי כדאי לדעת שלא באמת כל הבנות נהנות בהריון...
    ישנן כאלה שלא... וכולן בסדר :-) אין פה סטנדרט שצריך לעמוד בו...
    לגבי ההנאה , ממה שאת מתארת עולה שיש איזשהו חוסר איזון רגשי שקשור בהריון...אולי חוסר הכלה אולי הרגשה שלך שכל האנרגיות מופנות להריון ולא נותר לך לעצמך ?
    כדאי לבדוק את הנקודות האלה....
    תמצית בשם vervain של פרחי באך תוכל מאוד לסיע !!
    תשימי כמה טיפות בבקבוק ותשתי לאורך היום...
    תזכרי שיש לגיטימציה לכל מה שאת חווה...
    אם את צריכה - אנחנו כאן בשבילך

יעל

יעל נרקיס,
    נטורופתית, רפלקסולוגית מטפלת בתטא הילינג ומלווה לידות
    מומחית בליווי הריון ולידה
    [email protected]
    054-6949977
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה