היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות לסטפני (בת 6) יש חברה בכיתה שלדעתי היא השפעה רעה אני לא אוהבת את ההתנהגות שלה, היא קצת פרועה, חצופה ולא באה לי טוב! גם ראיתי את אמא שלה ואני ממש לא מתחברת לטיפוס אני חושבת שסטפי מושפעת ממנה לעיתים.. הילדה הזמינה את סטפי אליה- אני לא רוצה בכל תוקף שהיא תלך אליהם! אני בטוחה שהן יוכלו להתפרע שם וזה מפריע לי מאוד. האמא בטח לא תשים אליהן לב ותהיה עסוקה בפלאפון שלה.. אז אחרי החפירה- איך אני אומרת לסטפני לא לגבי החברה הזאת?
תודה!
9 תגובות
עמוד 1
אהמממ אני גם באותה בעיה לגבי הבת שלי..... הגיעה אליהם לגן ילדה חדשה שנשארה שנה שהיא גם מופרעת גדולה....ומשום מה גילי מתחברת אליה ..הגננת הזהירה אותי בקשר אליה.... אם את חושבת שיש לה השפעה רעהב....לדעתי אל תגידי לה כלום בקשר אליה רק שתמציאי לה תריוץ למה לא ללכת ותנסי להרחיק אותה כמה שיותר ממנה.....
לדעתי אי אפשר כככככככל הזמן לתת תירוץ...... אולי תזמיני אותה אליכם ותראי איך ההתנהגות שלה ?
מה עם חברות אחרות ? אולי שישחקו עם אחת שלישית...ולא לבד.....
לפני שהכרתי את הילדים של הגדול כשהיה בגן הוא הוזמן לאחד שהסתבר אח"כ שהוא בין הילדים הקשים בגן מבחינת ההתנהגות.
כשהוא היה אצלו הוא הבין לבד כבר למה כדאי לו להתרחק ממנו... הוא קרא לו בשמות ועוד כל מיני. היה לו ממש לא נעים להיות שם. מאז אני תמיד נותנת את זה כדוגמא לילדים שנראים לי בעלי השפעה רעה.
לדעתי אפשר לדבר איתם בגובה העיניים ולהסביר, הם מספיק בוגרים תמר הבלוג שלי
אני לא הייתי מונעת, זה בדיוק הזמן ללמד מה זה השפעה שלילית- אפשר להיות חבר ואפילו להשתטות, אבל דברים שפוגעים בנו או באחרים- תמיד אסורים. במיוחד בגיל הזה- כמה כבר השפעה רעה יש? הרי בכל מקרה היא רואה אותה בבי"ס ושם את לא יכולה למנוע ממנה לראות/לשחק איתה..
אמרה לי פעם אישה שאני מאוד אוהבת,חברה שמבוגרת ממני בלא מעט שנים,שאצלה תמיד הייתה תחנת רכבת בבית.שהיא תמיד העדיפה שהחברים יבואו אליהם ולא להיפך.ככה את יודעת במה הם משחקים,מה אוכלים,מה רואים....אני חושבת שזו גישה שכדאי לאמץ ,במקרה הזה בכל אופן. פעם אחת הזמנו חברה שהתנהגה ממש בפראות,דיברה לא יפה...לשמחתי יכולתי להיות שם לתווך,לתת להן להתמודד אבל לכוון ולהציב גבול כשזה היה מוגזם.
אם היא ככ רוצה אז כמובן שאני הייתי מזמינה ולא שולחת את ילדי לצד השני .. אולי באמת הבת שלך תקלוט לבד שההתנהגות של הילדה לא לעניין ואולי תופתעו לטובה (גם זה קורה ..)
סיטואציה לא פשוטה
תודה בנות על התגובות אני גם לא יכולה להזמין אותה אלי, אני מגיעה יחסית מאוחר מעבודה ולא רוצה להשאיר את בעלי עם שתי בנות 6 ותינוקת! קצת רחמים לבחור :)
בינתיים יוצא לי להתעלם באלגנטיות, מקווה שימשיך כך... הילדה לא מופרעת מאוד אבל סטפני מאוד מחונכת והיא הורסת לי את החינוך!
חבל שבדרך כלל החינוך הרע גובר על חינוך טוב
נסי לראות מה את לוקחת ממה שניסו להגיד לך. את לא מגדלת ילדה בוואקום תסמכי עליה שהיא תיקח את מה שתיקח ולא תיקח את מה שלא יש לה הרי שיקול דעת וחלק מעיצוב האישיות העצמאית שלה זה לבחור כיצד היא מתנהגת ועם מי היא מתחברת אולי זה גם ראי חשוב בשבילך.. אולי יש דברים שאפשר ללמוד איך את משחררת