-
1. לא, אני מתה על סלט אבל אין לי כוח לחתוך לעצמי. בעלי לא אוהב ירקות..
2. לא
3. לא
-
פיתוש
בגלל זה עשיתי את הסקר הזה כי גם אני שמתי לב שאני לא עושה כלום בשביל עצמי
-
אוכלת ירק כל יום, הבנות צריכות ארוחות מאוזנות אז אני גם מרויחה.
ספורט? לא, אבל אני עולה ויורדת כל יום בסביבות ה200 מדרגות, אז זה סוג של.
אני תולעת ספרים, קורא מאוד מהר, בשעה רצופה אני יכולה לגמור ספר של 300 עמודים. אז יש לי מנוי בספריה בשביל הכייף שלי ולפחות פעם בשבוע אני הולכת לספריה בשביל הנפש, זו התמכרות.
-
המזל שלי שאני אוהבת אוכל בריא ... פירות וירקות מכל הסוגים בכל הסגנונות ...
לא עושה ספורט לצערי
-
1. האם את מקפידה לאכול דברים בריאים כמו פירות, ירקות ? את אוכלת אותם כל יום?
משתדלת.....
-
1. שוקולד זה ירק? אני יותר בענייני הפירות.. גם לא כ"כ אבל שמתי לב שזה נובע אצלי מחוסר מודעות. בא לי משהו אני ישר פונה לארון לחפש שוקולד כשבאותה מידה אם מישהו יציע לי למשל אפרסמון אני אגיד ברצון כן. אז אני עובדת על זה....
2. כן. אני מדריכת זומבה ככה ש... כן. אני חייבת לציין בנות שהיום זה מוכח מחקרית שבריאות = פעילות גופנית. ולשלאתך - הליכה לגן אם היא לוקחת לך בערך 10 דקות רצופות אפשר להגיד שזה משהו. ואם תעשי כך שלש ארבע פעמים ביום אפשר לומר שאת עושה "משהו" אבל זה לא מספיק בכל אופן. צריך שלש פעמים לפחות משהו אירובי בשבוע. אני אגיד את זה בצורה הכי בוטה - אנשים היום הם אכן בטטות כמוש אתן מתארות. ולכן אני בשבוע האחרון הסתכלתי על מצבת החולים אצלי במחלקה (נוירולוגית - בעיקר אנשים אחרי אירועים מוחיים) וטווח הגילאים היה 41-62. שימו לב... וכן. יש קשר ישיר לחוסר בפעילות גופנית. זה גורם סיכון בדיוק כמו לעשן או להיות חולה בסכרת. מה גם שאם יש לך סכרת ואתה פעיל גופנית אתה מפחית לעצמך באופן משמעותי סיכוי לתחלואה ותמותה (ולא רק אירוע מוחי. גם אירוע לב, סוגים שונים של סרטן וכן הלאה)
3. ההשקעה שלי בעצמי זה סרטים מול המחשב. אני אוהבת לרבוץ ובגלל שזה לא יוצא הרבה מאוד זה מאוד מרגיע אותי עם הקפה לרבוץ ולראות איזה משהו קליל. מעבר לזה - פעם הייתי קוראת אבל מאז שאני אמא אין לי סבלנות משום מה
-
1. האם את מקפידה לאכול דברים בריאים כמו פירות, ירקות ? את אוכלת אותם כל יום? משתדלת, כמעט תמיד יוצא שכן (כי אני גם נותנת לבנות, אז על הדרך)
2. האם את עוסקת בספורט כלשהו? באיזה תדירות?
משתדלת ללכת תמיד, לא לעלות במעליות, כמה שאפשר. זה הרבה פחות ממה שהייתי פעם וממה שהייתי רוצה באמת....
פייס: ortal_hori
-
1. האם את מקפידה לאכול דברים בריאים כמו פירות, ירקות ? את אוכלת אותם כל יום?
בהריונות תמיד יותר. ככה - כמעט שלא. מזל שבעלי אוכל הרבה סלטים וירקות והילדים למדו ממנו.
2. האם את עוסקת בספורט כלשהו? באיזה תדירות?
עסקתי בעבר (בעיקר הליכות). כרגע אני בטטה (לא רוצה להתחיל משהו בזמן ההריון). מתכננת להתחיל אחרי הלידה.
3. האם את עושה משהו בשביל הנפש? כמו תחביב ספרים וכד׳?
טלויזיה... ספרים ממזמן כבר אין לי סבלנות לקרוא.
יעל, אמא של יונתן ואיתמר
-
1. אבי היה מאד חולה שהיינו ילדים, "נאלצנו" לעבור לתפריט בריא מילדותי
ברוך ה' כיום אני מכורה לירקות, סלט ונגזרותיו
זה המאכל שאני מסוגלת לאכול כל יום כל היום
-
1- אני לא מקפידה (זאת אומרת לא מכריחה את עצמי), אבל כן אוכל כל יום פירות וירקות (בכל ארוחת ערב יש ירקות חתוכים על השולחן וכשאני צופה בטלויזיה אל תוך הלילה אני מנשנשת פירות).
2- כל יום כל היום מהמטבח לסלון
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
----------------------------------------------------------------------------------------------
"כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
-
1. מאז שאדם נולד אני מכורה לירקות