היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה אתן אומרות?לקנות ליאיר הקטן נעליים של פפאיה?עולה בערך 190 ש"ח.לדעתי הם נשמרות מאוד טוב וגם הן נוחות..... או ספורט?אדידס ?נייק עולה בערך 150 ש"ח+???
14 תגובות
עמוד 1
הבעיה בנעליים בגיל הזה שהם בדיוק לחודשיים שלושה קצת מבאס להוציא 200 שקל לתקופה קצרה אני בגיל הזה קונה בחנויות עודפים .... נמרוד...ועוד
]
אני קונה בחנויות עודפים.... פייס: ortal_hori
בגיל כזה כבר לא צריך משהו מתוחכם..... לכי לצומת בילו בפאקטורי 54...יש נעליי ספוט מותגים... 2 זוגות ב 99 ש"ח . של נייק, פילה ועוד... אני עכשיו קניתי ללילדים.....
מזה החנויות עודפים האלוז.????איפה בידיוקיש???
אורטל- איזה חנות זו ????? מה הכתובת .....?
יש לך גם בפוזה, סלקשיין, האנגר.... כול המקומות האלו יש נעליים ב 50-70 ש"ח. מה שרשמתי לך מקודם...ב 50 זה כבר מותגים !!!!
אני דווקא כן בעד להשקיע בצעד ראשון, זה חשוב מבחינה אורטופדית.
אבל שנה ו 9 זה כבר לא מצריך צעד ראשון..... לדעתי.... בלי שום קשר...אני לא קניתי לאף אחד מהם צעד ראשון.....גם האוטופד שעשה בדיקת פרקי יריכיים בגיל 6 שבועות אמר לנו שזה בולשיט... רק כדי להוציא כסף מההורים. נעל יכולה לשמש כצעד ראשון כל עוד היא רכה וגמישה.
רגע אז הפילה האלט 50????אני בשוק????די!!!! אז איפה אפשר למצוא אותם.....??? לקטני שלי זה כבר לא צעד ראשון הוא כבר בצעד שלישי???חחחחחחחחחחחח אבל אני דווקא כן בעד לקנות משהו טוב ונוח כי לפעמים יש כאלו שהם כלאה קשות ולא נוחות וזה סבל לילד...... צעד ראשון שימש אותו 5 חודשים והם עלו 200 ש"ח.לא התחרטתי לרגע כי הוא אהב אותם מאוד והלך איתם טוב וזה כבר היה שווה לי את הכסף......
כן, אלו מצומת בילו.... יש שם קיר עננננננננננק.... בקיץ גם ההסנדלים שלהם 2 זוגות ב 99 ומותגים אלו המחירים כל השנה..... זה לא מבצע של עכשיו.
כמו שכתבו לך - בילו סנטר פקטורי 54 לכי מהר כי המידות שם מתחסלות וגם דגמים היפים...
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אופס, שנה ותשע??? כבר?????
כן הקטני כבר שנה ותשע לא להאמין....אבל הוא עדיין הקטני.....